alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Høyhalsede gensere

 
[1]

Høyhalsede gensere er redningen når kulda setter inn

Når det begynner å bli småkjølig i lufta, kan høyhalsede gensere gjøre treningen langt mer fornøyelig. For de som tar treningen på alvor er det helt essensielt med en varm overdel som beskytter deg på de kalde og gufne dagene. Vi vet hvor viktig det er at utstyret leverer for at du skal kunne yte ditt aller beste, uansett vær og vind. Ikke la kulda stoppe deg, skorstenskragen har deg dekket slik at du kan fokusere på treningen og målene dine.

Gjør treningen til en lek med en høyhalset genser

Det er ingen grunn til å ty til flerfoldige lag bare fordi det er litt ruskevær og temperaturen synker. adidas spesialiserer seg på å utvikle tekniske klær som rett og slett er unnværlige for aktive mennesker som ikke vil la seg stoppe av været. Her finner du høyhalsede gensere som blant annet kan by på en smal og atletisk passform som sitter godt og gir enestående bevegelsesfrihet, tommelhull i mansjettene som sørger for at ermene ikke sklir opp, isolering som stopper kulda fra å slippe inn, men samtidig har god pusteevne – og ikke minst et vindresistant ripstop-lag. Med en høy skorstenskrage med fleece er du sikret god dekkevne og ikke minst enestående komfort.

Med omtanke for miljøet

Vi tror på en bærekraftig verden og gjør derfor alt vi kan for å beskytte planeten vår. Visste du at flere av plaggene våre er laget av resirkulerte materialer? Vi har blant annet overdeler som er laget av 100 % resirkulert polysterfleece. Dette bidrar til sparte ressurser så vel som en stor redusering av utslipp. Med adidas kan du være moteriktig og forberedt på all slags vær og vind, og samtidig gjøre ditt for miljøet. Det kan vel ikke bli stort bedre enn det?