alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
adidas

Jumpere · V-hals

 
[1]
Størrelse
Pris
kr421 - kr422
421422

Kjent og klassisk i jumpere med v-hals

Ikke alt trenger å være nytt og innovativt hele tiden. Klassikere har sin plass, og når klassikere kombineres med nytt og moderne, er resultatet større enn bestanddelene. Jumpere med v-hals kan trygt kalles en klassiker, og stilen er kanskje noe av det mest gjenkjennelige. Kjært barn har mange navn, men enten du kaller det en trøye, overdel, jumper, genser eller topp, har nettopp jumpere med v-hals en plass i alle garderober med respekt for seg selv, om man kan si det sånn. Klassisk form og følelse sørger for at dette er plagg som passer inn i de aller fleste stiler, og som kan innarbeides i en nesten utallig mengde forskjellige antrekk og uttrykk. Det gjør den daglige organiseringen for å finjustere ensemblet desto enklere. Enten du er på vei til jobb, skole, trening eller hviletid, kan du finne frem plagg som både holder på komforten, og som støtter opp om stilen din.

Moderne innovasjon, klassisk komfort med v-halsgenseren

adidas legger mye tid ned i å produsere kolleksjoner som både er fulle av stil, som setter trender og viser vei for skaperne innen sportsmote, og da er det helt nødvendig med en balanse. Den balansen er mellom innovasjon og moderne teknologi og innovasjon, og sportsytelse og komfort. Med det kjente snittet i jumperne med v-hals er komforten på plass i materialer som myk bomull og fibre av resirkulert polyester og andre bærekraftige materialer. Sportsytelsen synes i snittene som brukes av toppspillere i mange idretter, og de pustende egenskapene sammen med fuktstyringen er med i mange av kreasjonene, for de som virkelig skrur opp intensiteten. Uansett hva du skal og hvor, trenger garderoben et sunt utvalg av jumpere med v-hals fra adidas – et godt stilgrunnlag følger med deg gjennom alle slags dager, så finn favoritten din her. Med emblemet til favorittlaget ditt, ensfarget eller mønstret, tykk eller tynn – v-halsgenseren er her for å bli.