alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Babyklær

 
[184]
1 / 4
Sideav 4

Supersøte babyklær av høy kvalitet

Hos adidas får du en rekke babyklær til både gutter og jenter opptil 1 år. Disse supersøte og funksjonelle plaggene fås i en rekke stilige farger, uansett om du ønsker klassiske røde og blå plagg eller mer kjønnsnøytrale klær til babyer i oransje, svart og hvitt. Her finner du mange kjeledresser og bodysuits, sporty og stilige treningsdresser til de små, søte t-skjorter, behagelige joggebukser og flere andre produkter. I tillegg har vi selvsagt fantastiske fotballdrakter som gjør at din lille kan representere favorittlaget ditt på en helskjønn måte. Uansett hva du trenger for å fornye garderoben til babyen din, så er vi sikre på at du finner omtrent alt du ønsker deg i babykolleksjonen til adidas.

Komfortable, funksjonelle og stilige klær til babyer

Du kan være sikker på at babyen din alltid har komfortable klær på seg med babyklær fra adidas. Her finner du blant annet todelte sett med myke hettekjoler og matchende tights. Overdelen har de autentiske detaljene til en klassisk hettegenser, slik som kengurulomme foran og 3-Stripes på ermene. Du kan dessuten få matchende tightser som både er elastiske og tettsittende for travle babyer på farten. Ser du etter en søt joggedress, kan du velge en stilig genser med rund hals og tilhørende bukse. Disse er som regel laget av mykt collegestoff for å gi komfort som varer hele dagen. Ribbestrikkede mansjetter og kant og 3-Stripes setter prikken over i-en på et slikt antrekk. Videre har vi en rekke klassiske t-skjorter i bomull som er svært behagelige for små kropper i vekst. Disse kan enkelt kombineres med en behagelig fleecebukse som er like stilig som den er behagelig. Et forlenget skritt gir god bevegelsesfrihet og en normal passform gir en perfekt balanse mellom tettsittende og løs. adidas samarbeider med Better Cotton Initiaitve for å forbedre bomullsdyrking globalt, og du kan derfor ha god samvittighet ved anskaffelse av bomullsprodukter herfra.