alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Babyklær

 
[164]
1 / 4
Sideav 4

Gjør din lille til en trendsetter med adidas babyklær 

Selv småbarn fra 0-1 år fortjener en moteriktig garderobe, og med babyklær fra sortimentet vårt kan du gjøre din baby til en skikkelig trendsetter i barnehagen, barselgruppa og på trilletur i parken. Ditt barn kommer til å vokse raskere enn du aner slik at du kontinuerlig må fornye hans eller hennes garderobe. For småbarnsforeldre er det ikke "bare bare" å måtte dra ut hele tiden, med barnevogn og full pakke for å handle nytt babytøy – vi har heldigvis alt du trenger til de små, på et og samme sted. adidas klær for småbarn har ikke bare en ikonisk og unik look, de holder også svært høy kvalitet for at din lille skal kunne ta fatt på dagen og utforske verden med stil og komfort. Vi har et spennende utvalg av treningsdresser, joggebukser og gensere som lages av myke, deilige materialer, og perfekt for små barns myke og sensitive hud. 

Høy kvalitet og gode materialer som tåler lek og herjing 

Med et stort fokus på høy kvalitet og gode materialer er våre babyklær praktiske i bruk, slik at de tåler aktiv lek, krabbing og herjing. Livet er til for å utforskes, og de små trenger klær som lar dem utfolde seg så fritt som mulig. Vi i adidas vil gi ditt barn en så god start på livet som mulig, og vi har derfor et bredt utvalg av komfortable joggedresser som gir god passform. Blant våre babyklær finner du søte bukser med strammesnor og elastisk liv som kan justeres, slik at buksene sitter som et skudd på din lille. Vi har et stort mangfold av farger og motiv, så du kan velge og vrake mellom joggedresser, søte onsies eller kule sett.

Bærekraftige og behagelige stoffer for myk og sensitiv hud

De fleste plaggene i vår babyklær-kategori har klassisk 3-Stripes eller Trefoil-emblem, som gir din baby et stilfullt preg. Småbarn har et stort behov for å utforske, og på veien blir babyklærne fort slitt ut og møkkete. Derfor kommer du ikke foruten å ha masse byttetøy for hånden. adidas bruker ofte collegestoff til mange av våre babyklær, som gir en behagelig og svært myk blanding av bomull og resirkulert polyester, som passer perfekt til fritidsklær for de små. Sjekk også ut våre babyjakker, som du kan matche med kule sneakers for en komplett look slik at din baby garantert blir lagt merke til.