alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Baby tøy

 
[204]
1 / 5
Sideav 5

Sporty, skjønt og deilig baby tøy fra adidas

Nå kan selv de aller minste i familien få seg en superkul treningsdress fra adidas med 3-Stripes og Trefoil-emblem. Vi har masse flotte klær til småbarn i alderen 1-4 år som både ser stilige ut og som føles behagelige ut på kroppen. Småbarn trenger god bevegelsesfrihet til å leke og boltre seg, og det får de når du kjøper joggebukser og deilige gensere fra adidas til dem. Praktiske detaljer som strammesnor i livet på joggebuksene, gjør at du enkelt kan tilpasse plaggene til barnet. Du finner også et stort utvalg av gensere med ribbestrikket mansjett som sørger for at jumperen holder seg trygt på plass, og praktiske detaljer som trykk-knapper ved skuldrene gjør dem enkle å ta av og på barnet. Du kan dessuten velge blant forskjellige typer materialer som fleece, bomull og polyester. Fleece og bomull er bra til hverdagsbruk, mens polyester har gode pustende og fukttransporterende egenskaper som gjør det til et godt valg for treningstøy til barn.

Moteriktig klær for småbarn som liker å være aktive

Du finner mange gode basisplagg i vårt utvalg av baby tøy til deg som ser etter sporty og behagelige klær for alderen 1-4 år. Småbarn i aktiv lek kan fort bli møkkete, men det er bare et tegn på at barnet får utforske og ha det gøy. Ikke la deg stresse over flekker på nytt baby tøy, men fyll heller godt på med ulike plagg i skapet. Joggebukser, t-skjorter og gensere er plagg som du ikke kan få nok av når du har småbarn i hus. Vi har et stort utvalg av farger, motiv og mønstre. Du finner enkelt frem til noe som faller i smak hos den lille moteløven din her hos oss, enten det er digre Trefoil-emblem som er kult eller barnet digger sterke farger fra topp til tå.