alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tenåringsklær

 
[1161]
Gutter / Jenter
Pris
kr87 - kr1 799
871799

Stilige, sporty og moteriktige tenåringsklær

De ikoniske adidas-plaggene er kjent verden over for sin overdimensjonerte Trefoil-logo og de tre klassiske stripene på buksene. Med disse klærne vil du garantert skape unike og minneverdige øyeblikk, uansett om det er hjemme med familien, på besøk hos venner eller på idrettsbanen. Klærne har lenge vært svært populære blant voksne og et naturlig valg når det kommer til treningsklær, men minst like populære er de også blant tenåringer. Hos adidas finner du et bredt utvalg av tenåringsklær for ungdom i alderen 8-16 år. Disse klærne kan titt og ofte sees i skolegangene og skolegården, men også utenom skolen på fritidsklubben, kinoen eller kjøpesenteret. De behagelige og stilige klærne produseres av materialer i svært høy kvalitet som gjør at du kan bruke dem lenge. Dermed er det ingenting i veien for at lillesøsken kan arve de flotte plaggene når den nåværende eieren vokser ut av dem.

Sørg for å ha klær av høy kvalitet året rundt

Vi har tenåringsklær til både gutt og jente i mange ulike kategorier, størrelser og farger. De klassiske t-skjortene med adidas-logoen sørger for et sporty og stilig uttrykk, og de finnes i en rekke ulike farger, avhengig av hva du er ute etter. De svarte variantene er perfekte for en tidløs look, mens de røde og blå viser et mer vågalt uttrykk. Trefoil-genserne er varme og gode å ha på seg på kaldere dager, og de finnes både med og uten glidelås. I tillegg til de klassiske adidas-plaggene har vi råstilige fotballtrøyer som garantert vil være gode å ha på den neste fotballtreningen. Hos oss finner du tenåringsklær til bruk året rundt, og vi anbefaler å ha ulike plagg i garderoben slik at sønnen eller datteren din har komfortable og stilige klær å ha på seg året rundt – fra løse shorts og t-skjorter til stilige treningsbukser og jakker.