alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
adidas

Knotter

 
[4]

Futsal og fotball på nye nivåer i sko med knotter

Fotball er en stor del av livet til svært mange, og hvis du er en av dem som trives aller best på banen, vet du at fottøyet kanskje er noe av det aller viktigste. Hos adidas finner du noen av de mest ikoniske fotballskoene med knotter som finnes, med evige klassikere som Mundial, Kaiser og Copa i startoppstillingen. Et av de viktige valgene når du skal finne deg et nytt par med favorittsko til fotballsesongen, er om du trenger knotter eller ikke. Her finner du et utvalg av modeller som ikke legger fingrene mellom, men tar det helt ut med spesialdesignede knottmønstre og -plasseringer, materialer som holder aller høyeste nivå og støtte gjennom selv de tøffeste poengkampene. Designet i de klassiske modellene er nettopp klassisk av en grunn. Det fungerer, og fungerer bra nok til at mestere og trofévinnere har brukt dem på verdens største baner i lang tid. Men det finnes nykommere også.

Innta banen med klassiske, eller hypermoderne, sko med knotter

De rette knottene blir til kjappe, bestemte spillere. Med innovasjonene fra adidas finner du hypermoderne fotball- og futsalsko som er laget spesifikt for å holde deg på føttene, med støtte i innovative, lisseløse overdeler eller klassisk skinnkonstruksjon, moderne mesh- og TPU-materialer som holder føttene sikre gjennom intens manøvrering for å holde på ballen. Sålene har fått knotter som tar tak i de rette underlagene, og med adidas på laget er det vanskelig å finne bedre fordeler. Både faste og myke underlag passer for sko med knotter, så finn designet og modellen du liker aller best, så har du en lagkamerat som ikke gir seg før du gjør det, uansett hvor mange overtidsminutter du er nødt til å slite deg gjennom. Fotballsko med knotter fra adidas tar deg til neste nivå.