alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sports-bh lav intensitet

 
[67]
1 / 2
Sideav 2

Allsidig sports-bh lav intensitet for enhver treningsøkt

Enten du skal på yoga eller på pilates, er det godt med en sports-bh lav intensitet med litt støtte. En sports-bh lav intensitet beregnet for trening med lav intensitet gir nok støtte for styrke- og balansetrening uten høye hopp. Denne typen sports-bh og topp gir god støtte og komfort uten å være vattert med puter. Forskjellige størrelser og lengder gir deg mye fint å velge mellom. Fellesnevneren er allsidigheten og komforten for deg som er aktiv.

Designet for komfort og bevegelse

adidas sports-bh lav intensitet er laget i materialer som skal holde deg tørr gjennom treningen eller dagen. Fuktabsorberende teknologi kjøler og holder deg tørr når dagen din blir hektisk. Deler med stoff av mesh sørger for at fukten dras vekk fra huden din. Og siden sports-bh-en også nærmest er sømløs, så er denne så behagelig å ha på at du nesten glemmer at den faktisk er der. De aller fleste trekker du bare over hodet og derfor ligger sports-bh-en mykt mot ryggen også. Stroppene er laget av et elastisk, behagelig materiale som ligger mykt mot huden. Noen går sammen i en bryterrygg, mens andre ligger klassisk rett over. Mye av komforten ligger i de resirkulerte materialene. Slik sett kan du bevege deg selvsikkert i en adidas sports-bh som er med på å bevare på planeten vår.

En egen mønstret sporty stil

Du finner adidas sports-bh i flere farger og fasonger, og du kan derfor velge den som passer best til din stil. Ta for eksempel en mønstret tanktopp under en gjennomsiktig overdel, og du har din egen sporty stil. De fleste tanktoppene er også topper som du lett kan bruke alene på en varm dag og du trenger egentlig ikke å ha noe annet over. De lett gjenkjennelige adidas 3-Stripes pryder og gir deg et sporty uttrykk.