alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Nite Jogger

 
[1]

adidas Nite Jogger

Som den første urbane løpeskoen med refleks adidas noensinne lanserte, kom adidas Nite Jogger som et skudd i slutten av 1970-åra. Når den i senere tid ble lansert på nytt i en moderne utforming med en robust ripstop og overdel i mesh, og med en responsiv Boost-mellomsåle med adidas’ beste demping, er det med utgangspunkt i at adidas Nite Jogger er en ikonisk arkivskatt som fortjener sin renessanse. Du finner flere utgaver av den nye versjonen i ulike farger og med ulik design til damer, menn og barn.

Refleksdetaljer – det som gjør adidas Nite Jogger til en arkivskatt

Det som gjorde adidas Nite Jogger revolusjonerende i sin tid, var nettopp bruken av refleksdetaljer, som gjorde det mulig for løpere å løpe ute langs gater under mørke forhold. Dette var i en periode hvor fritidsløping virkelig begynte å ta av, og urban løping er i dag fortsatt en viktig hobby for mange. Finn din favoritt blant moderne varianter av adidas Nite Jogger – utviklet med moderne oppdateringer som for eksempel 3M™ Scotchlite™-refleksdetaljer på overdelen, selvlysende hælstykke og annen moderne teknologi, som Boost-demping i mellomsålen.

En rekke design- og fargekombinasjoner å velge mellom

De moderne variantene av de klassiske adidas Originals-skoene fra 1970- og 1980-åra kommer i et stort utvalg av design og fargekombinasjoner du kan velge mellom. Du kan velge for eksempel adidas Nite Jogger med et overlag i semsket skinn for en progressiv og teksturert stil, eller strømlinjeformede varianter med sammenleggbar konstruksjon – eller hva med adidas Nite Jogger-varianten som er utviklet i samarbeid med det japanske merket White Mountaineering? Disse skoene har en ren utendørsstil i møte med klassiske adidas Nite Jogger, hvor den hyllede løpesilhuetten har fått en overdel av mykt skinn. Du finner også en rekke varianter med retroinspirerte pasteller og knallfarger, samt barnevarianter av adidas Nite Jogger.