alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grå nmd-sko

 
[11]
CYBER MONDAY EXTRA 20% OFF
Pris
kr714 - kr1 499
7141499

Vekk eventyrlysten med grå nmd-sko

Grått er ikke kjedelig. Grått kan kombineres med alt og derfor er det bare kreativiteten som stopper deg. Med grå nmd-sko fra adidas får du både den klassiske adidas-looken og innovativ teknologi i en og samme sko, og du blir fullt rustet til å ta hverdagen med storm. Med disse skoene får du både komforten og selvtilliten til å utforske nye ting og la din eventyrlystne side blomstre. Stikk innom kafeen du går forbi hver dag, ta T-banen til nye destinasjoner eller gå utenfor komfortsonen i klesveien. En overdel i mesh gir en “sokkeaktig” passform som sitter godt og komfortabelt på foten hele dagen, og en Boost-mellomsåle gir deg god demping og beskyttelse på turen, slik at du unngår uheldig belastning. 

Gjør deg klar til å erobre byen

Grå nmd-sko fra adidas er akkurat det du trenger for å ta byens gater med storm. Enten du skal på storbyferie, vil utforske nye deler av verden eller bevege deg rundt i hjembyen din, er disse skoene akkurat det du trenger for å erobre den byen du befinner deg i. Med et par grå nmb-sko fra adidas på beina får du både i pose og sekk når det gjelder stil og komfort, og med disse to faktorene i boks får du selvsikkerheten du fortjener med på kjøpet. Den tettsittende og behagelige passformen lar deg bestemme ditt eget tempo og intensitet, helt uten å måtte bekymre deg for om skoene blir slitt.

Du får det du gir

Sko med en overdel i tekstil tiltrekker seg kanskje litt mer sand og støv fra omgivelsene enn et par i skinn, men hvis du behandler skoene dine med respekt vil de uten tvil respektere deg tilbake og vare i mange år fremover. Et enkelt grep for å vedlikeholde dine grå nmd-sko fra adidas er å tørke dem godt med en klut etter en gjørmete tur ute, samt rengjøre dem forsiktig med jevne mellomrom heller enn å vente til skoen er skikkelig skitten.