alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa NMD

 
[1]

Enestående komfort med rosa NMD

Rosa NMD-sko er et friskt pust innen moten, med sine innovative konstruksjoner som er designet for bruk i gatene og på treningsstudioet. En strikket overdel i tekstil er komfortabel og myk, og du finner yttersåler av sekskantet gitterstruktur med behagelig gummi, designet slik at du får økt gripekraft på både tørre og glatte overflater.

Ekstra energi med rosa adidas NMD

Rosa adidas NMD er designet med teknologiske fordeler i mellomsålen som gir deg en enda bedre balanse. Joggeskoene passer for ulike typer med aktiviteter, til både fritidsbruk og til jobb. Uansett så får du en god holdbarhet og komfort til å utføre dine daglige rutiner. Dette er sko som du kan regne med for løping på asfalt, gåturer ute i terreng og alt der imellom. Noe du vil legge merke til er adidas NMDs økning av energi for hvert steg du tar. Joggeskoene passer utmerket med ditt daglige antrekk, og den rosa fargen kan enkelt lyse opp et mer formelt antrekk. De går dessuten fint sammen med andre fargede plagg også.

Lengre holdbarhet for flere eventyr med rosa NMD

Disse joggeskoene har blokklignende konstruksjoner plassert rundt mellomsålen, som gir støtte til dempingen og struktur og stabilitet hvor det vanligvis ikke finnes. Dette betyr at du kan gli gjennom gatene på daglig basis. Du kan  enkelt å ta vare på dine nye rosa NMD-sko: Første trinn går ut på å tørke overdelen og yttersiden med en lett fuktet klut. Deretter fukter du en svamp og fører den frem og tilbake langs sidene på gummisålen, for å virkelig få vekk alt av smuss. Skopleie er viktig for å beholde sjarmen og kvaliteten til dine rosa NMD-sko på lang sikt, men med få enkle grep er jobben gjort og du kan gå tilbake til å nyte komforten som disse skoene gir deg.