alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

adidas Originals by OAMC

 
[15]

adidas Originals by OAMC

I høst/vinter 2020 har adidas Originals og det nyskapende herremerket OAMC slått seg sammen igjen for å skape en nøye utvalgt kapsel med eksklusive sko. Den nye kolleksjonen er inspirert av lett, teknisk design og kontrasten mellom syntetisk ytelse og naturlige materialer, og kombinerer progressiv estetikk med innovative teknikker.

Første slipp av adidas Originals by OAMC kombinerer ikoniske adidas-elementer fra arkivene med futuristiske detaljer, og inneholder lanseringen av Type O-8-silhuetten i tillegg til en oppdatert versjon av Type O-5. Type O-8-skoen er en frisk tolkning av den tidløse Sambaen, og er definert av en ren estetikk. OAMCs vri på silhuetten oppgraderer stilen til originalen, og er tilgjengelig i tre diskrete farger: olivengrønn, hvit med svarte detaljer og svart.

Kapselkolleksjonen inneholder også Type O-5-silhuetten som er inspirert av terrengløping, i nye, elegante farger. Type O-5-stilen har en praktisk tilnærming, og er tilgjengelig i tåkeblå og svart.