alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klatrebukser og klatreklær

 
[12]

Nå opp til nye høyder med adidas klatrebukser og klatreklær

Du har motivasjonen og viljen til å komme deg opp bratte vegger, og vi har klatrebukser og klatreklær som lar deg nå toppen i full komfort. Et kult design blandes med avanserte egenskaper når adidas produserer klatreklær som klatrebukser, klatre T-skjorter og tights for klatring. Ikke bare ser du bra ut på vei opp veggen, men du kan stole på at materialet både er elastisk og slitesterkt nok til å takle strabasene. Dersom du skal klatre innendørs, kan en god treningstights gjøre nytten. Tightsene er allsidige nok til at du kan bruke dem til svært mange aktiviteter, og du drar enkelt fra klatrehallen til gymmen for å løfte vekter med samme klesplagg på deg. Dersom du skal klatre ute, bør du ha klær som tåler dette. Vi har klatrebukser som er spesielt utviklet for fjellturer, klatring og terrenget. Buksene er svært sterke, takket være en dobbeltvevd konstruksjon.

Velg klatrebukser med riktig passform

Når du skal velge deg nye adidas klatrebukser og klatreklær, er det viktig at du tenker over passformen. Vi har klatrebukser som er den perfekte mellomting mellom løs og stram. De fullføres med en enkel stil, uten detaljer som kan henge seg opp i hindringer i terrenget. Funksjonelle detaljer som lommer med glidelås gjør at du kan bære med deg viktige småting, uten å bekymre deg for at du skal miste dem underveis. Du trenger også en god jakke når du skal klatre utendørs. Vi har jakker i lett fleece som fullføres med en vind- og vannavstøtende finish. Disse jakkene føles lette på kroppen, samtidig som du er godt beskyttet mot vær og vind. Fleece er et elastisk materiale som gjør at du kan bevege deg smidig opp fjellveggen, uten at jakken er i veien for bevegelsesfriheten din.