alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tursko til herre

 
[200]
1 / 5
Sideav 5

adidas Outdoor-sko til menn

Glad i naturen? Dyrk turinteressen i vakker, særnorsk natur med terrengsikre adidas Outdoor-sko til menn – kolleksjonen inkluderer alt fra lette tursko til robuste fjellsko og fôrede vintersko, samt terrengløpesko og sko til klatring, terrengsykling og vannsport.

Et hav av muligheter med adidas Outdoor

adidas Outdoor-kolleksjonen inkluderer et stort antall fjell- og tursko til herre, i tillegg til sko beregnet for terrengløping, terrengsykling og andre uteaktiviteter som snowboard, klatring og vannsport. Hvis du driver med klatring, finner du et utvalg adidas Outdoor-sko til menn i serien Five Ten. Disse skoene har en tettsittende utforming og et uslåelig grep både til buldring og sportsruter. Og hvis du foretrekker livet ved sjøkanten, kan båtsko utviklet i samarbeid med miljø- og havorganisasjonen Parley for the Oceans, hvor skoene er produsert med resirkulerte materialer hentet fra marint avfall, være midt i blinken. For adidas Outdoor-sko til menn for vinteraktiviteter, bør du se etter varmeisolerende teknologi som Climaheat og PrimaLoft, som på ulike vis bidrar til å holde på varmen i kalde temperaturer.

adidas Outdoor-sko til menn med GORE-TEX

Uansett hvor foranderlig terrenget kan være, finnes det i tursammenheng ett fast holdepunkt som nok aldri vil endre seg: GORE-TEX-teknologiens status i skohylla! For den som oppsøker naturen ofte, er sko med GORE-TEX en fast turkamerat – som sikrer at du holder deg tørr på føttene i selv de våteste myrforhold, samtidig som føttene puster og holder seg komfortable. Se for eksempel etter turskofavoritten Terrex Free Hiker, én av mange modeller som kommer med GORE-TEX i tillegg til en sokkelignende konstruksjon i innovativt Primeknit-materiale og adidas’ beste demping i form av BOOST-mellomsåle. I tillegg til Terrex Free Hiker finner du en rekke andre tursko til menn med en slitesterk yttersåle, som sikrer utmerket grep og støtte i ulendt terreng – et viktig element når du skal utforske skog og mark.