PERSONVERNET DITT HOS ADIDAS

Dataene dine og adidas

For å optimalisere opplevelsen hos oss, behandler vi personlig informasjon i henhold til Personvernerklæringen vår. Dette hjelper oss med å vise informasjon som er relevant for hver enkelt person, inkludert produkter og tilbud som er tilgjengelige i byen deres.

 

Hvordan data samles inn

Hvert punkt hjelper deg med å nå målene dine

Vi samler inn data på ulike punkter når du samhandler med oss online. Dette inkluderer når du aktivt gir oss data, som når du registrerer deg eller logger inn i adidas-kontoen din; og når du passivt legger igjen data, som når du søker i produkter på nettsiden vår.

 

Hvorfor vi samler inn data

Skreddersydd for deg

Jo bedre vi kjenner deg, jo enklere er det for oss å gi deg en optimalisert brukeropplevelse med produkter og tilbud som er relevante for deg. Dataene dine brukes også for å bekrefte at det faktisk er deg når du logger inn i adidas-kontoen din, i tillegg til å huske ting som preferansene dine når du samhandler med oss.

 

Rettighetene dine

Velg hvordan du vil ha det

Hvis du føler deg ukomfortabel med å gi oss dataene dine, kan du alltid administrere dette ved å kontakte oss. Du finner mer informasjon i Personvernerklæringen vår.