Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas Pureboost

(33 Produkter)

PUREBOOST

Løpeskoen Pureboost er utviklet for deg med normalpronasjon, eller nøytralt løpesteg, og har den ultimate dempingen gjennom boost-sålen, som responderer på landing og stresset som oppstår i møte med underlaget. Den elastiske yttersålen tilpasser nedslaget, så du kan fortsette kilometer etter kilometer …

Boost-mellomsålen er den mest responsive dempingen vår – noensinne – og gir enestående energiretur: Jo mer du gir, desto mer får du i retur! Den energireturnerende teknologien sender kraft til hvert eneste skritt og sikrer ypperlig demping – uansett løpedistanse og -lengde. Den responsive dempingen til boost gir bedre komfort til mellomsålen, og sikrer et utmerket utgangspunkt for langdistanseløpere så vel som nybegynnere.

adidas har flere Pureboost-modeller, tilpasset ulike løpere og aktiviteter – som Pureboost X, Pureboost Go, Pureboost DPR og Pureboost Ltd. Her er et utvalg:

  • Pureboost: Denne nøytrale løpeskoen til herre har en sokkelignende passform og en lett og luftig overdel i strikket materiale. Pureboost er utviklet for eksepsjonell demping og en naturlig passform som sikrer økt komfort – særlig ved by- og gateløping. Festet pløse og formet hælkappe gir deg dessuten adaptiv støtte for en komfortabel løpetur.
  • Pureboost X: Pureboost X er spesialdesignet for kvinnelige løpere, og kommer i flere modeller og design tilpasset stil og behov – som Pureboost X Clima, som er utviklet med økt ventilering i overdelen. Den tettsittende passformen er perfekt for løping i bygatene, men egner seg også til hverdagsbruk. I tillegg til å ha alle elementene som originalen, har Pureboost X en bredere plattform i forfoten og en adaptiv fotbue – spesialtilpasset kvinner.
  • Pureboost RBL: Pureboost RBL er naturlige løpesko designet for byløping under kalde forhold. Du nyter godt av en sølesikker, strikket overdel og beskyttende krage samt en passform som tilpasser seg foten. Skoene har refleksdetaljer samt en yttersåle som passer alle typer terreng, så du er sikret optimalt grep på vått eller glatt underlag. Pureboost RBL kommer i både dame- og herremodell.
Relaterte produkter

BOOST-teknologien er implementert i mange adidas-modeller, som: