alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

OUTSIDE AWAITS

 
[272]
1 / 6
Sideav 6

Klar for naturen

Det er ingen tvil om at vi har friluft på hjernen. Vi lengter etter frisk luft, og åpen himmel. Planlegger det neste eventyret, eller neste fitness-utfordring. Enten du er i byen eller ikke, er naturen ikke langt unna. Før vi vet ordet av det er vi tilbake i naturen, til glede for både kropp og sinn.

Kolleksjonene våre med utendørssko og -plagg har alt fra terrengsko, terrengløpesko og klatresko, til regnjakker og løpetights.

Enten du skal på tur, løpe i terrenget, sykle, klatre eller bare utforske, har adidas utstyret du trenger til det neste eventyret ditt, ute i naturen. Det spiller ingen rolle hvilken årstid det er. Varme, regn eller snø kan ikke sinke deg når du har riktige sko og det rette yttertøyet.

Finn utstyret du trenger for å komme deg ut i naturen. Turer, klatring, løping og sykling med adidas Outdoor.

Laget for komfort, med velprøvde teknologier som Gore-Tex og Boost-demping. Du er klar til å ta naturen fatt med full selvsikkerhet. Vi har bærekraft med i førersetet for utendørskolleksjonene våre. Det inkluderer produkter med Parley Ocean Plastic, resirkulert plastavall som hentes opp fra øyer, strender, kystsamfunn og kystlinjer, før det kan forurense havene våre.