alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Russisk landslagsdrakt

 
[7]
Russland Hjemmetrøye RødRussland Hjemmetrøye Rød

Russland Hjemmetrøye

Fotball

Russland Hjemmeshorts HvitRussland Hjemmeshorts Hvit

Russland Hjemmeshorts

Menn Fotball

Uniforia Finale Mini Ball SølvUniforia Finale Mini Ball Sølv

Uniforia Finale Mini Ball

Fotball

Uniforia Pro Fotball HvitUniforia Pro Fotball Hvit

Uniforia Pro Fotball

Fotball

Uniforia League Sala Ball HvitUniforia League Sala Ball Hvit

Uniforia League Sala Ball

Futsal

En honnør til Russland.

Vis støtten din til det russiske landslaget i denne fotballtrøyen fra adidas. Drakten har snitt for normal passform, med rett kant, og er laget i hjemmefargene til det russiske landslaget, dominert av en intens rødfarge, med rene, hvite krager og ermer. Selve designet representerer de tette båndene mellom det russiske folket, fotball og nasjonalflagget, og oser av stolthet, spesielt på grunn av det innvevde russiske emblemet på brystet. Det myke AERODRY-stoffet absorberer fuktighet, så du holder deg tørr uansett hvilken retning kampen tar. Kombinert med de hvite fotballshortsene, også de i AERODRY, er drakten komplett og perfekt for alle Russland-fans.

Bortetrøyen er hvit som den russiske vinteren

Den russiske vinteren er noe alle frykter. Kanskje er det derfor at det russiske landslaget har valgt nettopp hvitt som hovedfarge på denne flotte bortetrøyen - for å minne motstanderne om hvem de har foran seg og hva de vil få å bryne seg på! En blå og en hvit stripe pryder brystet og det er røde og blå detaljer på skuldrene og brystkassen. I tillegg, nær sag selvfølgelig, er det russiske emblemet festet til brystkassen, nær hjertet slik det hør seg for et så lidenskapelig og stolt lag som det russiske. AERODRY-stoffet holder deg tørr og komfortabel både på og utenfor banene, og den dypblå shortsen passer perfekt til skjorten, og gjør antrekket fullkomment. Både hjemme- og bortedrakten til Russland fås til voksne og juniorer, så det er ingen grunn til ikke å gjøre hele familien klar til kamp.