alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Regnbue-shorts

 
[7]
Love Unites Blocked Shorts (unisex) FlerfargetLove Unites Blocked Shorts (unisex) Flerfarget

Love Unites Blocked Shorts (unisex)

Originals

Love Unites Woven Shorts (unisex) FlerfargetLove Unites Woven Shorts (unisex) Flerfarget

Love Unites Woven Shorts (unisex)

Originals

adidas Love Unites Graphic Bike Shorts Oransjeadidas Love Unites Graphic Bike Shorts Oransje

adidas Love Unites Graphic Bike Shorts

Damer HIIT

Adiprene Shorts FlerfargetAdiprene Shorts Flerfarget

Adiprene Shorts

Menn Originals

Pride Freestyle Woven Shorts GulPride Freestyle Woven Shorts Gul

Pride Freestyle Woven Shorts

Originals

Sommeren varer evig i regnbue-shorts fra adidas

Det føles kanskje av og til som at sommeren er kort her oppe i nord, men med regnbue-shorts fra adidas kan du strekke de varme vibbene til å vare hele året. Med den rette shortsen i tekniske materialer har du grunnlaget for de gode treningsøktene, og modellene med regnbuefarget fleece og collegestoff leverer komforten du trenger når det er hviletid. Brandingen er med, i Trefoil og BoS-detaljer i regnbuens tegn som er enkle å kjenne igjen. Sommeren trenger ventilering, og med tilpasset mesh laget for aktivitet, er luftkjølingen på din side.

Vis frem stoltheten hele dagen

Regnbue-shorts fra adidas er med hele året, og når du skal ut og løpe, har du med deg fargene som viser frem en del av den du er. Eller når du skal på stranden, til venner eller bare løpe ærender. Livsstilen din er din egen, og du kan vise den frem med diskrete regnbuefargede detaljer, eller velge en modell som har fått heldekket trykk. De korteste modellene er perfekte for timene på fotballbanen, og tettsittende sykkeltights blir bestevennene dine når sykkelsetet og to hjul venter. Shorts med regnbuer fra adidas er med deg fra bane til terreng og hjem igjen.

Klar for utfordringene til hverdag og fest

Treningsplagg handler om jobben mot målet, og komfortplaggene er med deg når du har fortjent belønningen – restitusjonstiden. Regnbue-shorts fra adidas har med seg all stilen og de tekniske fordelene du forventer, og med brukervennlige snitt og passformer blir dette favoritter på et øyeblikk. Alle dager kan være shorts-dager med adidas, så når du har jobbet opp intensiteten og gjort deg ferdig, er det enkelt å maskinvaske dem og sørge for at de er klare til neste runde. Bruk dem i varmen, på sykkelen eller ved bassenget, året rundt.