alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Babysko

 
[237]
1 / 5
Sideav 5

Ta de første stegene i full komfort med adidas babysko

Selv små føtter i vekst trenger gode sko som gir støtte og komfort til sarte føtter – samtidig som stilen og designet er lekkert! Nettopp derfor bør du velge adidas babysko til små barn som er klare til å begynne å utforske verden på egne ben. Du finner mange av adidas sine mest ikoniske og populære sko for småbarn også, og dermed kan både foreldre og barn ha matchende fottøy. Dette er ikke bare en miniatyr-variant av sko for voksne – babysko fra adidas har mange gode kvaliteter som er spesielt tilrettelagt for barn. Skoene fås for eksempel med borrelås for å gjøre dem enkle å ta av og på. Du trenger heller ikke å bekymre deg for at poden skal snuble i skolissene når du velger lisseløse sko og støvler til småbarn. Mange av modellene har en lett EVA-innleggssåle som gir god demping og bedre komfort.

Sko og støvler til småbarn med et rålekkert design

Det er ingenting å utsette på designet – adidas sørger for at småbarn har like kule sko som de voksne. Skoene fås med spennende detaljer som barn ofte synes er gøyale, for eksempel spreke farger og flotte motiv. Du kan også finne modeller i klassisk adidas-stil med rene farger og 3-Stripes. Sistnevnte passer bra om du trenger en babysko som passer til alt. Disse er flotte nok til at du kan bruke dem til finklærne også, og barn slipper enkelt unna med å bruke sneakers til dressen når dere skal av gårde på fest. Det gjør at de kan løpe rundt og leke, uten å få vonde føtter – samtidig som de føler seg pyntet og fine. Selvsagt finner du mange gode joggesko i kolleksjonene som kan brukes i hverdagen når barnet skal i barnehagen. Eller hva med et par barnesandaler til neste gang dere skal en tur på stranden? Valgmulighetene er mange.