alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sneakers · Småbarn 1-4 år

 
[116]
1 / 3
Sideav 3

La din lille utforske verden med stilsikre joggesko for småbarn

Din lille kommer til å suse gjennom skostørrelser og årstider før du får sukk for deg, noe som gjør at du kontinuerlig må fornye garderoben hans eller hennes. For småbarnsforeldre kan det være strevsomt å stadig måtte ta bena fatt med barnevogn og full pakke når man skal ut å shoppe nye sko – fortvil ikke, vi i adidas har joggesko for småbarn til alle treff og anledninger, slik at din lille kan ta sine første steg og utforske verden med stil. I vårt brede utvalg finner du småbarnssko av høy kvalitet som bidrar til å gi barnet et stabilt grunnlag, noe som er spesielt viktig for små og myke føtter. Bla deg gjennom sortimentet vårt og la deg inspirere av modeller som Gazelle, Stan Smith og Superstar, i et spekter av forskjellige farger. For ekstra komfort og funksjonalitet for den lille har våre sko blant annet gummisåler, borrelåser, elastiske eller vanlige lisser, OrthoLite® innleggsåler og Adifit-innersåle med lengdemåling, behagelig tekstilfor, skinn eller semsket skinn og ofte påsydde 3-Stripes. 

Praktiske joggesko for småbarn som gir god komfort til myke føtter 

Med adidas mange stilsikre joggesko for småbarn kan du gjøre ditt barn til en skikkelig trendsetter, enten det er i barselgruppa, barnehagen, på trilletur i parken eller på cafebesøk. Våre sko har ikke bare en ikonisk og unik stil, de holder også svært høy kvalitet for at din lille skal kunne ta fatt på dagen med god støtte, komfort og funksjonalitet. Skoene våre i skinn og semsket skinn er supermyke og fleksible mot små skjøre føtter. Praktiske borrelåslukkinger gjør hverdagen litt lettere ved at man raskt kan ta på og av skoene. Foretrekker du heller lisser har vi også både elastiske og vanlige skolisser som gjør skifting mye enklere. Yttersålene våre sverter ikke av, og gir enestående grep inne så din lille ikke skal skli og slå seg. Det er viktig at småbarnssko verken sitter for løst eller for stramt, og derfor har våre sko enten Adifit eller OrthoLite® innleggssåle med lengdemåling som sørger for at barnet får riktig passform.