alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Snowboardsko

 
[11]
Acerra 3ST ADV Støvler BlåAcerra 3ST ADV Støvler Blå

Acerra 3ST ADV Støvler

Menn Vinteridretter

Gjør deg vinterklar med nye snowboardsko

Du er ikke alene om å glede deg til den kalde, fine tida, og vi skjønner godt at du ser frem til å endelig komme deg tilbake i bakken. adidas har det du trenger for enestående støtte og sikkerhet i en aktiv vinterhverdag. Er du på jakt eller nye snowboardsko og vinterstøvler? Vi har høye og mellomhøye modeller som vil holde føttene dine varme og tørre hele dagen lang, slik at du kan være i full kontroll om når det er på tide å ta kvelden. Ja, for du har vel planer om å tilbringe lange dager i bakken for å perfeksjonere teknikken denne sesongen?

Komfortabel beskyttelse i bakken

Snowboardsko må være behagelige, så vel som funksjonelle. Det sier seg selv at det kan bli ordentlig kaldt i vinterfjellet, men med isolasjonsteknologier som PrimaLoft® og en tettsittende passform øverst på skoen stenges kulda ute. Føttene holder seg dermed gode og varme hele dagen. Takket være avansert fiberteknologi vil svetten evaporere, slik at føttene kan puste og ikke blir for klamme i skoene. Vi vet også hvor viktig det er å ha godt grep selv under våte og glatte forhold, og vi kan derfor tilby blant annet yttersåler i Stealth®-gummi, Continental™-gummi og Traxion for utmerket grep og kontroll. Det spiller ingen rolle hvor krevende underlaget er. I utvalget av snowboardsko finner du varianter med særdeles fordelaktige funksjoner som Boost-teknologi som gir fantastisk responsiv støtdemping, en mellomsåle med EVA for langvarig støtdemping, Boa®-lukkesystem for rask og enkel justering av strammingen og solide, slitesterke overdeler som sørger du at skoene dine vil beskytte deg i lang tid fremover. Med adidas sitt store utvalg av snowboardsko- og klær kan du gjøre deg klar for vinterfjellet. Du finner garantert noe som vil passe din stil og dine behov, slik at du kan fokusere på å trene på alle nye fete triksene denne sesongen.