alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sobakov

 
[1]

Bli med for å feire adidas’ fotballhistorie med Sobakov

adidas Sobakov er laget for å feire fotballhistorien til adidas med en moderne utsikt over fotballkulturen. Designerne har hentet inspirasjon fra fotballmiljøer over hele verden og resultatet er legendariske joggeskomodeller som tar vare både på føttene dine og på stilen din. Med sine lette, behagelige såler og en EVA midtsåle, er du sikret stilsikre steg. adidas Sobakov har tekstilfôr som puster og yttersåler av ekte gummi som tar grep på underlaget. Dekorert med 3-Stripes på mykt skinn er adidas Sobakov noe av det stiligste som vi har. Modellen er en hyllest til Londons gatestil og passer til alt fra en avslappet fotballkamp mellom venner til en rolig gåtur.

Sålen returnerer energien

Hemmeligheten bak populariteten til adidas Sobakov ligger ikke bare i den røffe stilen, men også i selve sålen. Den er veldig synlig med sin tydelige, støpte form og i denne formen ligger det demping og støtte som gir energien tilbake til deg når du går eller løper. Følelsen er helt fantastisk, og selv om selve skoen ligner en sko fra 1994, 1998 eller 2000, så ligner følelsen fra sålen noe fra fremtiden. På denne måten tar adidas Sobakov vare på føttene dine. Steg etter steg.

Forskjellige modeller

adidas Sobakov kommer i forskjellige modeller som ligner på modeller fra fotballhistorien til adidas. Med forseggjorte detaljer blir skoene til små kunstverk i seg selv. Se bare på hvordan designerne har løst 3-Stripes nettopp på din favoritt og på hvordan skolissene på en måte blir en forlengelse av stripene. Finn igjen favoritten din i utvalget av adidas Sobakov sko, og nyt magien i hvert steg du tar. Skoene har alt du krever av en sko i dag og enda litt mer, med sine solide såler, sko av skinn og design i hver eneste detalj.