alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Solarboost

 
[6]

Derfor bør du velge adidas Solarboost

adidas Solarboost er en favoritt blant mange løpeglade mennesker, og det er ikke uten grunn. Skoen ble lansert i 2018 som erstatteren til den kjente Energy Boost og pekte dermed ut en ny retning for suksesshistorien til adidas. Du får følelsen av at skoen er skreddersydd etter både foten din og bevegelsesmønsteret ditt, takket være den gode rammen rundt foten. På tungen finner du mykere puter på midten, samt tynne kanter som legger seg fint rundt vristen. Med Solarboost 19 får du følelsen av at skoen er skreddersydd for nettopp deg. Med en myk og behagelig pute rundt akillessen og et skall kalt Energy Rail på sidene, får du bedre steg samtidig som komforten ivaretas.

Bredt utvalg av adidas Solarboost til herre og dame

Hos adidas finner du et bredt utvalg til både herre og dame i ulike fasonger, farger og størrelser. Dersom du ønsker nøytrale og tidløse sko kan du gå for en Solarboost ST 19 i svart, grå eller rød. Hvis du foretrekker å skille deg ut litt i mengden kan du satse på en iøyenfallende knallfarge. Med klassiske 3-Stripes på sidene vil du uttrykke sporty eleganse, uansett hvor du er.

Solarboost 3 – for givende løpeturer

For å oppleve en løpetur som givende er det viktig at energien i hvert skritt utnyttes til det fulle. Med Solarboost 3 har du et LET-system som gir deg et ekstra løft i frasparkene – samtidig som du får en stabil såle å lande på. Skoen er kompromissløs, og komfort uten begrensninger i støtten sikrer akselerasjon på rette strekninger så vel som rundt skarpe svinger. Skoen sprer energien fra benet ditt ned i Boost-sålen, som gir en energiavkastning av ypperste klasse.