alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sports-BH-er i bomull

 
[6]
Piping BH-topp SvartPiping BH-topp Svart

Piping BH-topp

Damer Originals

Floral BH-topp FlerfargetFloral BH-topp Flerfarget

Floral BH-topp

Damer Originals

Full komfort i sports-BH-er i bomull

Du fortjener å være komfortabel i klærne dine, og i en sports-BH i bomull fra adidas får du full komfort både til hverdags og til trening. I jersey blandet med elastan får du et mykt stoff som gir deg elastisiteten du trenger for å opprettholde rett støtte og bevegelighet. Elastisk kant gjør at BH-en holder seg på plass, og du kan gå gjennom dagen og føle deg sikker. Smal passform sitter tett til kroppen så du lett kan passe andre topper over, eller sikkert bruke den for seg selv.

Perfekt for trening eller hverdagen ellers

Med sports-BH-er i bomull fra adidas får du et plagg som du enkelt kan bruke både til trening eller ellers i hverdagen for en behagelig atletisk stil. De kan godt brukes for seg selv, stylet med et par jeans eller high-waist treningsbukser, eller under en crop top eller gjennomsiktig overdel for å tilføye det lille ekstra til antrekket ditt. Fargerik grafikk på fronten gir en subtil lekenhet til enhver garderobe og passer like godt til nøytrale hverdagsklær som fargerikt treningstøy – uansett stil har en sports-BH i bomull noe å tilføye til garderoben din, både når det gjelder stil og komfort. Klassiske Trefoil og 3-Stripes er alltid et sikkerstikk og gir deg den ikoniske og tidløse adidasstilen som aldri slår feil, så du kan bevege deg gjennom dagen og alle aktivitetene du har i vente i selvsikkerhet. For en mer moderne look som samtidig beholder adidas-arven kan du velge en sports-BH i bomull med en ny vri på den tradisjonelle Trefoil-logoen, med fargerikt, stablet design som gir et vink til de ikoniske røttene, men som ser mot framtida – det er tross alt dit vi er på vei, og du kan komme deg dit i behagelig og selvsikker adidasstil.