alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Sports BH

 
[103]
1 / 3
Sideav 3

Få en bedre treningsopplevelse med en god sports BH

Uansett om du er en ivrig treningsentusiast eller bare løper en tur i skogen når det er fint vær, er en god adidas sports BH en svært god og også helt nødvendig investering. Det er en helt essensiell del av treningsantrekket ditt, ettersom du får en mye bedre treningsopplevelse med riktig støtte. I tillegg vil treningen din bli sikrere, siden BHen kan redusere bevegelsen på brystene med opptil 80 prosent. Dermed får du mindre ubehag i brystene, og dette vil også skåne nakke og skuldre. Uansett størrelsen på bysten din, så er det derfor viktig å finne en god BH som passer. Hos adidas finner du en rekke ulike sports BH for ulike behov og kroppsformer i ulike størrelser og farger.

Hvordan finner du riktig adidas sports BH?

Når du skal velge en sports BH, er det hovedsakelig to ting du bør vurdere. Først og fremst må du naturligvis tenke på størrelsen på brystene dine. Jo større bryst du har, desto mer støtte behøver du. Deretter må du vurdere hvilken aktivitet du skal utøve. Jo mer intensiv trening du skal drive med, desto mer støtte trenger du. For roligere aktiviteter som for eksempel yoga, kan du derfor gjerne velge en myk og behagelig BH, mens aerobics og løping som regel krever en variant med mer støtte.

Hvordan skal plaggene vaskes?

Vi er vel alle vant til at BHer skal vaskes skånsomt og gjerne i vaskepose. Dette gjelder også for BHer til trening. Vask dem gjerne i maskin, men på kalde og skånsomme programmer. Det viktigste er å følge vaskeinstruksjonene for å få best resultat. Bruk også mildt vaskemiddel og unngå tøymykner og tørketrommel. Dersom BHen er vattert, bør disse fjernes før vask for å ta best mulig vare på dem.