alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sports BH

 
[134]
1 / 3
Sideav 3

Den rette støtten til rett tid med sports-BH-er

En stor del av komforten under trening kommer med å ha de rette plaggene og det rette utstyret, og hvis det er ett plagg som virkelig kan "make or break" en treningsøkt, er det sports-BH-en. Det krever mye av både materialer og design, og ikke minst trengs det litt planlegging fra deg som skal bruke den også. Normalt sett deler vi sports-BH-er fra adidas inn i tre kategorier. Det er høy, medium og lett støtte, noe som forteller det du trenger å vite for å velge den rette BH-en til aktiviteten du har på planen. Lett støtte passer til relativt rolige aktiviteter som yoga eller eller pilates, medium blir det rette valget til sykling eller runder på treningssenteret. Når du virkelig skal ta det helt ut med løperunder eller HIIT, trenger du høy støtte.

Kompresjon, kontroll, komfort i sports-BH til dame

De rette plaggene til trening har potensialet til ikke å bare gjøre det mer komfortabelt å røre seg, men også til å sørge for at vi har nok fokus til å finne frem til den beste ytelsen, og kanskje overraske oss selv fra tid til annen. Sports-BH-er fra adidas lages med avanserte materialer som fuktkontrollerende AEROREADY, resirkulert polyester og interlock, og støtter der de skal. Kolleksjonene inneholder kreasjoner som både lages for ytelse og for stil, også med serier fra kjente designere som Stella McCartney. Enten du liker bryterrygg eller hel dekning, polyester, bomull eller varierende mengder med stretch, har du en sports-BH som holder følge gjennom både lange og korte treningsøkter. Sørg for å ha et utvalg som gjør at du kan ta fatt på mange forskjellige dager og treningsøkter, med den rette støtten og den rette fukttransporten og stilen for deg. Kolleksjonene fra adidas er alltid i bevegelse, så sjansen er god for at du finner nye favoritter for hvert besøk.

* "Over 90% of women have been reported to be wearing the wrong size sports bra" Coltman CE, Steele JR, McGhee DE (2018) 'Which Bra Components Contribute to Incorrect Bra Fit in Women Across a Range of Breast Sizes? Clothing and Textiles Research Journal'.