alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

SPRT

 
[6]

Aktiv i SPRT treningsklær

adidas SPRT-kolleksjonen står for én ting: sport. Du kan velge i alt fra hettegensere til collegegensere, fra topper til bukser, fra sko til sokker i vårt utvalg av høykvalitets sportsklær. Designet av og laget av din egen favoritt slik at du kan vise frem din gode smak. SPRT passer til jenter og gutter, menn og kvinner. Enten du vil varme deg i vinter eller kjøle deg ned om sommeren er dette utvalget for aktive folk.

SPRT joggedrakter til alle og til enhver sport

SPRT joggedraktene er treningsklær som passer til alt, til spill på løkka, på en fotballkamp og på treningssenteret, eller bare for å henge hjemme. Med et moderne design har valget av materialer falt på komfortabel bomull og elastisk polyester som gir deg det du trenger i de forskjellige idrettsgrenene. Du kan selvsikkert ta på deg joggedraktene og vite at du trener og konkurrerer i klær av høyeste kvalitet. Med et stort utvalg av farger finner du fargen du liker og med detaljer som en romslig lomme, er komforten på plass. Du kan kjøpe topp eller bukser alene eller sammen som et sett.

Collegegensere, t-skjorter og alt det andre

Om det er snittet som gjør det eller det er den komfortable tekstilen, så er collegegensere noe av det mest populære du kan ha på deg på fritiden. De er laget for å passe alle former og størrelser med en vid passform og med ribbestrikkede kanter. Trefoil-logoen på fronten sikrer autentisiteten og stilen. Til de mildere dagene kan du velge en SPRT t-skjorte i samme behagelige bomullen – også den med en Trefoil-logo eller de klassiske 3-Stripes. Kombinasjonen av komfort og stil gjør at dette er klesplagg som du gjerne har i skapet og trekker frem gang på gang. Derfor er det lurt å ha flere enn bare én.