alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grå Stan Smith

 
[1]
Stan Smith Tøfler GråStan Smith Tøfler Grå

Stan Smith Tøfler

Originals

Stan Smith-sko i grått, til fargerike sjeler

Det er noen silhuetter som bare ikke gir seg. Og hvorfor skulle de vel det? Stan Smith-skoene kommer fra tennisbanen, og har inntatt kulturscener, konserter og streetwear-garderober over hele verden gjennom tiårene de har vært med. De grå Stan Smith-skoene kommer med en palett som legger til rette for at du kan tilpasse selv, og de rene overdelene av både skinn og syntetiske materialer med perforerte 3-Stripes leverer hver gang. I dag lages flere og flere av de grå Stan Smith-skoene med resirkulerte materialer også, for enda grønnere steg.

Fra toppidrett til streetwear

De grå Stan Smith-skoene får navnet sitt fra en tennisstjerne, men i dag er det flere ting enn tennisbaner det handler om. Med vulkaniserte yttersåler kommer stabilitet og et karakteristisk uttrykk som har blitt adoptert av alt fra skatere til artister, og når det kommer til å uttrykke stilen din, er det få ting som både fremhever uttrykket ditt og legger til rette for fargevalg som et par grå Stan Smith-sko fra adidas. Her har du slitesterke sko som er med på det meste, fra dagene på kontoret eller skolen, til lange kvelder med venner eller når du skal løpe ærender. Eller skateparken. Alt ettersom.

Rett par til rett tid – uansett når det måtte være

Det er gode grunner til at de grå Stan Smith-skoene har vært med oss i mange tiår allerede, og til at de ikke går av moten med det første. Finn dem frem når du skal sette komforten i førersetet, eller når du trenger litt ekstra stabilitet, enten du er på brettet, på tennisbanen eller overalt ellers. Robuste materialer sørger for at du har sko som varer, og de grå adidas Stan Smith-skoene er enkle å ta vare på. Finn frem et sett med skopleie fra adidas, eller bruk din egen mikrofiberklut til å tørke av den stilrene overdelen. Klar til ny innsats på et øyeblikk.