alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Rosa Stan Smith

 
[3]

Klassiske og bærekraftige rosa Stan Smith-sko

Vi kjenner alle til den klassiske og ikoniske Stan Smith-skoen, og med et par i en nydelig rosafarge kan du få den klassiske skoen produsert med bærekraft i tankene. De rosa Stan Smith-skoene som du finner her hos adidas er laget med Primeblue. Dette er en serie med resirkulerte og høytytende materialer, som blant annet resirkulert garn og plastavfall fra havet. Lukking med lisser lar deg velge om du vil snøre skoene på og av hver gang, eller tilpasse dem akkurat slik at du enkelt kan skli dem av og på foten – alt etter når og hvor du tar disse rosa Stan Smith-skoene i bruk.

Joggesko uten grenser

Rosa Stan Smith-sko er det perfekte tilskuddet til sommergarderoben, og du kan snøre dem på til både jeans, joggebukser, kjoler og skjørt. Disse skoene kan du kle både opp og ned, og virkelig tilpasse din stil og uttrykk for dagen som ligger foran deg. Uansett om du løper ærender rundt i byen eller skal utforske nye steder utenfor sentrum, kan et par rosa Stan Smith-sko være det komfortable og stilfulle valget som gjør hverdagen litt enklere. Dette er en svært anvendelig sko som kan følge deg gjennom alle dagens gjøremål, fra kontoret eller skolebenken til shopping eller en kveld ute med venner. Med et par rosa Stan Smith-sko på beina er du klar for det meste.

Gi og ta

For å vedlikeholde utseendet og kvaliteten til dine rosa Stan Smith-sko på best mulig måte, er det ikke så altfor mye som skal til. En tekstiloverdel kan tiltrekke seg litt skitt og smuss, og om det blir tid for en rengjøring kan flekker stort sett enkelt fjernes med et rengjøringsmiddel for tekstil, helst spesiallaget for sko. Å se at skoene er brukt og elsket har for øvrig sin egen sjarm. På samme tid forteller en slitt sko verden at du har gjennomføringsevne, og at du gjennom gjenbruk og god behandling av dine Stan Smith-sko vil bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted.