alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Leggbeskyttere og stropper

 
[1]
Sock Guard SvartSock Guard Svart

Sock Guard

Barn Fotball

Beskytt leggene med leggbeskyttere fra adidas

Vi har vel alle opplevd å falle og skade knær, legger og andre kroppsdeler under løping, sykling, fotballspilling eller annen idrett. Dette er noe de fleste lærer på den harde måten. For å unngå oppskrapte og forslåtte legger er det viktig å ha god beskyttelse for hånden. Heldigvis finnes det i dag en rekke moderne beskyttelsesprodukter som gjør minimerer skader ved uhell. Leggbeskyttere er beskyttelser som er designet for å beskytte skinnebeinet mot skader. De består som regel av metall og skumgummi og/eller kunststoff og er en viktig del av utstyret til mange idretter. Hos adidas finner du et bredt utvalg av fotball-leggbeskyttere samt modeller for hockey og andre idrettsgrener.

Slik velger du riktige leggbeskyttere

Når du skal velge adidas leggbeskyttere, må du først bestemme hvor mye beskyttelse du trenger. Dette avgjøres som regel ut ifra aktivitetene du driver med. Noen produkter har tykk skumbeskyttelse, mens andre er tynnere. De tykkeste og mest robuste beskytterne forhindrer skader i større grad, mens de lettere hindrer minst mulig og gir økt bevegelighet. Hos adidas kan du for eksempel velge robuste beskyttere som støtter anklene dine godt. Harde plater med EVA-støtte absorberer støt, og de praktiske stroppene sørger for sikker og komfortabel passform. Dersom du ønsker mindre varianter, kan du bruke lette beskyttere med justerbare stropper for topp bevegelighet.

Slik vedlikeholder du leggbeskyttere

Det er ingen hemmelighet at yttertøy og beskyttelsesutstyr kan bli møkkete etter en treningsøkt, spesielt om du trener utendørs. For at produktene skal holde seg fine i lang tid, er det viktig at du tar godt vare på dem. Oppbevar dem på et optimalt sted og tørk av og vask dem når de er skitne. Leggbeskyttere bør vaskes for hånd i kaldt vann, og de skal ikke tørketromles eller renses. Når du skal tørke leggbeskytterne, er det viktig at dette ikke gjøres over varme. Det kan skade materialene ytterligere.