alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelbukser

 
[6]
Med sykkelbukser fra adidas får du teknologier og design skreddersydd for ytelse, komfort og prestasjon. Høytytende materialer går hånd i hånd med en atletisk stil med spesialdesignede sykkelbukser fra adidas.

Få herlig komfort i sykkelbukser fra adidas

Ytelse er en kombinasjon av det du har i deg og det du har på deg. Sykkelbukser fra adidas fås til både dame og herre og er spekkfulle av ny teknologi og smarte materialer som hjelper deg til å yte ditt aller beste. Hva med en bukse til sykling med elastisk liv, og dobbeltvevet stoff av nylon, elastan og polyester med slitesterkt og vannavstøtende DWR-belegg, som lar deg opprettholde bevegelsesfriheten, samtidig som du behagelig sykler gjennom all slags vær og vind på vei mot målet ditt?

Bukser til sykling i flerbruksstil

Sykkelbuksene som du finner her hos adidas har et komfortabelt og atletisk uttrykk, som selvfølgelig er utmerket på sykkelryggen, men som også kan se deg gjennom hverdagen forøvrig – i sporty stil. En bukse med trykknapper på anklene holder buksebeina unna hjul og sykkelkjeder, og det gjør det også enkelt å rulle opp buksebena. Det slitesterke og vannavstøtende materialet lar deg holde koken, til og med gjennom søle, regn og gjørme, så du kan gi alt, uansett forhold. Refleksdetaljer gjør at alle ser deg bedre når mørket faller på, så du kan føle deg litt tryggere mens du suser gjennom byen eller bortover landeveien – det er selvfølgelig fortsatt lurt å bruke refleks i tillegg.

Få maks ytelse

De fleste sykkelbuksene som du finner her hos adidas bør vaskes på kaldt og skånsomt program, og helst med skånsomt vaskemiddel. Buksene bør ikke sendes til rens, og bør heller ikke vaskes med tøymykener. Unngå også bruk av strykejern. På denne måten opprettholder du plaggets ytelse best mulig, slik at du også kan yte ditt aller beste. Vreng buksene før du vasker dem med lignende farger og heng dem opp til tørk, så er de klar til bruk – om og om igjen – på en, to, tre.