alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykling · Jakker · Vanntett

 
[12]

Vanntette sykkeljakker for det friske norgesværet

Med materialer som puster og samtidig holder deg tørr, kan du lett nyte treningsøkten din i all slags vær. Krager og hetter gir deg ekstra beskyttelse mot regn, snø og kulde, enten du vil bevege deg gjennom byen eller gjennom skog og mark. Du får full stormbeskyttelse, som samtidig lar deg bevege deg i stil. Resirkulert polyester, nylon og RAIN.DRY-teknologi kombinerer både form og funksjon, og justerbare detaljer gir deg ekstra beskyttelse mot elementene – det være seg storm og regn, yr eller solskinn. Dørstokkmila blir betraktelig mye kortere når du ikke trenger å ta været i betraktning.

Du trenger ikke ofre stil for komfort og prestasjon

Nyt friluften i vær og vind – og i stil. Med slitesterke materialer, attraktive mønstre og designelementer som har din komfort og din treningsøkt i fokus, er vanntette sykkeljakker fra adidas et sikkert kort. Nyt full bevegelsesfrihet mens du i tillegg holder deg tørr og varm under våte og kjølige forhold. For kaldere vær eller når du trenger å holde varmen etter et sykkelritt, kan du gå for en isolert jakke som tross overlegen varme tar liten plass. Med slitesterke materialer som puster, kan du ta syklingen din til et nytt nivå – helt bekymringsfritt under alle slags forhold. Heldekkende trykk gir deg inspirasjon til å tøye grenser og nå nye høyder. Med en stilfull og vanntett sykkeljakke kan du ha fullt fokus på å sprenge dine egne grenser og eskalere prestasjonen din. Ikke la været hindre deg fra å nå dine mål, og nyt utendørslivet fullt ut med full beskyttelse mot elementene – enten det er gjennom byens gater eller i villmarkens terreng. Å sykle eller å ikke sykle er ikke lenger et spørsmål, med en vanntett og varm sykkeljakke er du alltid klar for neste ritt!