alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Vanntette sykkeljakker

 
[7]

Bli klar for regnet med en vanntett sykkeljakke som også er pustende, og la ikke været stanse sykkelgleden din. Med våre sykkeljakker stiller du klar for ruskeværet, i stil og komfort.

Vanntett sykkeljakke for plutselig dårlig vær

La ikke været stanse sykkelgleden. Enten det er for pendling eller ritt, så vil de avanserte materialene i våre vanntette sykkeljakker holde deg tørr. Det er rett og slett det beste innen isolasjon mot alt slags vær, med forseglede lommer som også tar vare på dine verdisaker. Med RAIN.DRY teknologi, resirkulert polyester og nylon blant utvalget er du beskyttet, og med praktiske detaljer og muligheter for å justere størrelse passer jakkene til enhver. For pendleren er det også godt at stilen er ivaretatt, slik at du kan bruke jakka hele dagen uten problemer, takket være den sporty, men moteriktige estetikken.

Luftig, men klar for regn med vanntette sykkeljakker

Det er bare å anerkjenne at Norge er et værutsatt land. For deg som er engasjert i sykling er det alltid en fare for en liten eller større regnbyge, men med en vanntett sykkeljakke tas utfordringen på strak hånd. Med de beste materialene har adidas laget avanserte og isolerende jakker, som også har pustende egenskaper, som gjør at du alltid er klar og fresh på tur. Takket være shell-jakkenes smarte design er det ikke lenger en klam regnjakke som venter, men et pustende og isolerende lag som gir deg et godt møte med regnet.

For idrett og en sporty hverdag i vanntette sykkeljakker

De stilige designene og gode fargevalgene gjør at du kan bruke utvalget i vår kategori av vanntette sykkeljakker til daglig bruk. Det sporty designet gjør at du føler deg vel med høy komfort til neste sykkeløkt. Jakkene gir den perfekt beskyttelsen for deg som bruker sykkelen som ditt viktigste framkomstmiddel. For deg som trår hardere på sykkelen for idrett og trening vil de slitesterke sømmene, gode pusteegenskapene og isolasjonen mot vær og vind være det som gjør at du kan presse på litt hardere. Du kjenner dine behov best, og hos adidas får du utvalget du trenger.