alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sykkelregntøy

 
[7]

Velg blant et stort utvalg av sykkelregntøy fra adidas. Her finner du klær som holder deg tørr på sykkelen og klar for å fokusere på rittet, også når det regner sidelengs.

Sykkelregntøy med de rette løsningene

Følelsen av fart og frihet på sykkelen er like sterk, kanskje til og med bedre, når du sykler i regnet og kjenner naturen tett på. Heldigvis leverer også adidas slitesterke sykkelklær i vanntette utgaver med den samme passformen og fleksibiliteten til fri bevegelse, og med de rette løsningene. Sykkelregntøy har forseglede sømmer som ikke slipper vannet inn, samtidig som pustende egenskaper motvirker den klamme følelsen ved å transportere fukt ut. Her får du luftgjennomstrømming, mens vannet holdes ute. Slik er du tørr og komfortabel hele veien.

La det bare regne, du er klar med regntøy til sykkel

I Norge må vi trosse regnværet, og en vanntett jakke som du finner her blant vårt utvalg av regntøy til syklister er løsningen. Med de siste, og beste, av smarte materialvalg, god passform, smarte finesser og praktiske detaljer, kan ikke dårlig vær lenger stanse sykkelgleden. Hva med en hette som lett kan fjernes eller rulles bort, og justering av størrelse som lar deg tilpasse jakken til din kropp og dine behov for komfort? Slik blir fort regndagen glemt og fokuset settes på alle milene på hjul.

Det rette regntøyet til sykkel for enhver

Er du idrettsutøveren som skal forsere de siste bakkene? Eller kanskje pendleren som helst vil ankomme jobben helt tørr? Behovene er mangesidige på den populære sykkelen, og adidas har skapt et utvalg av sykkelregntøy som passer like godt inn til sport som til hverdags. Med moderne estetikk og en sans for stil sklir plaggene godt inn i hverdagsgarderoben, og kan uten problem tas med til kontoret. Samtidig har de smarte løsningene for lufting, frihet til bevegelse og den lette egenvekten skapt grunnlaget for å kunne nå din personlige rekord, selv i ruskeværet.