alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelregnjakker

 
[1]
For komfort og ytelse, stil og kvalitet. Her finner du regnjakker til sykling med de løsningene og den passformen du trenger for å kunne møte alle mulige elementer på to hjul.

Sykkelregnjakker som lar deg overvinne været

Sykle uansett vær. Året rundt er det regnsesong i Norge, og med kolleksjonen fra adidas er du klar med jakker som egner seg til sykling, og din stil – fra de mer diskré til de mer fargepregete. Her får du en flerlagskonstruksjon for å takle regnet og vinden som gjerne følger med. Du får også jakker laget med tynt og lett stoff, som både puster og transporterer vekk overflødig varme, samtidig som membran og sømforsegling holder vann og fuktighet ute. Det er en optimal balanse av teknologi og stil, for din sporty hverdag.

Moderne teknologi og klassisk kvalitet i regnjakker til sykling

adidas har en kjent evne for å kombinere kvalitet og design for sporty mote, sammen med bruken av nyvinninger innen teknologier, som RAIN.RDY som stenger vind og vann ute. I tillegg får du designdetaljer og -løsninger som gjør jakken enda bedre, slik som elastiske mansjetter og kanter for komfort, og en stor hette som holder elementene ute av veien. Med en hette som også lett lar seg folde inn er du klar for plutselige værskift på sykkelen. Enten det er på pendletur til jobb eller idrettslek i marka.

Sykkelregnjakke – ikke lenger en motsigelse

Med bruken av bevegelsesvennlig passform og materialer som lar kroppen puste, er ikke lenger regnjakken et klamt hinder. Snarere får du beskyttelsen du behøver mot regnskuren og full frihet til å tråkke på i motbakken. Et ekstra pluss er den moteriktige stilen som kan gå rett inn i streetwear med atletisk vri. Slik behøver du ikke uroe deg om du må ta med jakken til kontoret. Hos adidas får du løsningen på en aktiv livsstil i et regnutsatt land.