alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Regnjakker til sykling

 
[5]

Regnjakker til sykling skapt for å mestre

Suksess kommer fra å overvinne en utfordring. Mestring er når det ikke lenger er en utfordring. Regnjakker til sykling fra adidas lar deg ta kontroll over elementene. Hold distraksjonene ute av veien med en 3-lags konstruksjon som bekjemper både regn og vind. Med en sømforseglet konstruksjon av nylon og elastan vil den virke både bevegelig og beskyttende. Tynt stoff og lett passform gjør at du vil føle deg uanstrengt mens du strekker deg mot målet. En fordel med våre regnjakker til syklister er at de er like komfortable som stilige. Til damer og menn har vi et utvalg av moderne passformer og farger som gjør at du også kan gå tørt og behagelig til skole eller jobb. Med den optimale balansen av utendørsteknologi og gate-smart stil vil våre regnjakker til sykling alltid motivere deg ut av døren.

Du styrer økten med adidas-regnjakker til syklister

Du kan ikke bestemme været, men du kan bestemme hvordan du skal gjøre det beste ut av det. Med adidas-regnjakker til syklister er det kun du som styrer økten. Elastiske og pustende materialer lar deg bevege deg komfortabelt samtidig som den justerer varmeoppbygningen. Med vann- og vindavisende stoff vil du kunne fokusere på veien mens regndråper og vind glir rett over deg. Små detaljer kan være det som gjør den store forskjellen. Vi har innlemmet praktiske glidelåslommer som vil ta vare på eiendelene dine, samtidig som de holder seg tørre. Høy krage med gjemt hette gjør deg klar for det uventede.

Få det meste ut av din regnjakke

Det skal ikke mye til for at dine adidas-klær skal vare lenge. Riktig behandling vil holde komforten og teknologien på sitt beste i flere år. Forskjellige materialer krever forskjellig behandling. Blant vårt utvalg av regnjakker til sykling har vi stoff som kan slites ned under høy varme, mens andre har funksjoner som blir reaktivert i tørketrommelen. Ta en titt på pleieinformasjonen gjemt inni jakken din. Riktig bruk av vaskemiddel, syklus og temperatur er små tiltak som vil gjøre den store forskjellen.