alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
adidas

Sykkelsko til menn

 
[40]

Energi i hvert tråkk med sykkelsko til menn

Enten du har tenkt å tråkke pedalene kilometer etter kilometer eller du vil opp i høyden, har vi sykkelsko til menn både med og uten treboltet tåjern. De treboltede tåjernene passer til de fleste pedalsystemer på landeveissyklene, mens til terrengsykler har vi sykkelsko til menn med et godt grep i yttersålen av gummi. Dermed er du sikret en solid forbindelse mellom deg og sykkelen, og det er bare å gjøre det du er best på, nemlig å tråkke i vei.

Støtter opp om føttene i hvert pedaltråkk

Med polstring rundt ankelen og støttende puter der du trenger det best, i tillegg til solid støtte og demping i mellomsålen og yttersålen, så har du god støtte i hvert eneste pedaltråkk. Noen modeller kommer også med høyere støtte rundt ankelen. Støtten er laget for at du skal kunne tråkke på pedalene hele dagen om du vil. adidas sykkelsko til menn sørger for at du tåler nettopp det. Yttersålen av gummi og røffe mønster holder grepet på pedalene eller vått underlag, slik at du kan konsentrere deg om å sykle.

Pustende og slitesterke materialer

Med en tettsittende passform sitter sykkelskoen til menn solid på foten. Komforten er god med de sømløse materialene som puster og holder foten din tørr gjennom pedaltråkk etter pedaltråkk. Flere av de vevde modellene er av resirkulert polyester, noe som høyner kvaliteten samtidig som du er med oss på laget mot et hav uten plast. Alle detaljene skal være på plass. Helt fra de lekre adidas 3-Stripes på sidene som er refleks slik at du ses i trafikken, solide skolisser, kraftig tå til indre hælkopper på hælene. De er så behagelige på foten at de kan til tider kjennes ut som en sokk. Bare med mer støtte og komfort. Her er det bare å ta dem på og tråkke kilometer etter kilometer.