alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelsko til herre

 
[19]
Velg sykkelsko til herre som passer inn i din garderobe, enten du sykler hardt i terreng eller søker fart på landeveien. Med gode designløsninger kan du finne ditt nye favorittpar.

Sykkelsko til herre gir form og funksjon på topp

Din neste utfordring går som en lek med sykkelsko til menn fra adidas. Her finner du en rekke ulike sykkelsko til herre, utformet med tanke på sykkelens krav. Her får du alt fra optimal kraftoverføring for landevei med klikksystem, til lett og pustende mesh som gjør at dine føtter får ekstra komfort, videre til robuste materialer og en beskyttelse for tåen spesialdesignet for sykling i røft terreng. Du får også, selvsagt, en yttersåle som gir fast grep om pedalene, slik at du kan sykle trygt og full av sykkelglede.

Ingen utfordring kan stanse deg med sykkelsko til menn

Med tøffe yttersåler av gummi, pustende og værbestandig materialbruk og akkurat riktige formdetaljer, er det få hindre igjen for at du skal nå en ny personlig rekord. Med sykkelsko til menn fra adidas får du det faste grepet du trenger for å føle sykkelen under føttene, og din ytelse er sikret med ulik passform for ulike føtter. Vått eller tørt, asfalt eller grus – med sykkelsko til herre fra adidas kan du velge rett sko for deg og din type sykling.

Designet for sportsglede

Med muligheter for å justeres så de passer akkurat deg, spissteknologi for din type sykling, og konstruert med adidas sin forståelse for moderne design og stil, finner du her sykkelsko til menn som lar deg prestere i stil. Du stiller klar for både neste løp og neste kosetur, med komfort og selvtillit i vårt utvalg av sko til herre for sykkel. Omfavn den moderne og sportslige gleden på to hjul!