alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkeltights

 
[3]
I en adidas sykkeltights får du den bevegelsesfriheten og støtten som du trenger for å heve nivået ditt på treningsøkten. Kjøp en adidas sykkeltights i dag og føl forskjellen fra første sekund.

Ta sykkelformen opp flere nivåer i en adidas sykkeltights

Eksklusive sykkeltightser fra adidas er utviklet for deg som virkelig liker å legge milene bak deg på to hjul. Med en komfort som bare må kjennes kan du yte ditt aller beste og øve inn sykkelteknikken med fullt fokus. Sykkeltightser med solid polstring gir deg en god støtte når du skal sitte i timevis på sykkelsetet, og tekstiler med stretch gir en liten behagelig klem rundt musklene dine når du tråkker på pedalene. Enten du trenger en enkel sykkeltights eller du foretrekker en med seler for å holde den på plass underveis, kan du finne de aller beste sykkeltightsene her.

Bibtights med smidig komfort, så du kan yte ditt beste

Når du ser etter en sykkeltights er det viktig at du finner en som gir deg mye komfort når du skal sykle. En bibtights har komfort, og er bygd for at du skal vare hele dagen. Med tekstiler som kan strekkes fire veier får du nettopp den friheten du trenger, samtidig som du får en god støtte til musklene dine. En vannavstøtende overflate gir deg beskyttelse mot fuktighet og vind, samtidig som tekstilene puster og ventilerer bort svetten din. Flate sømmer minimaliserer hudirritasjon, og med alle disse detaljene er adidas sine sykkeltightser laget og designet for at du skal kunne sykle i timevis. Trenger du ekstra varme, så vil den spesielle teknologien sørge for en isolasjon gjennom fibre som er ekstra tettvevde, selv om tekstilene fortsatt puster og gir deg den nødvendige ventilasjonen du trenger.

Sykkeltightser til alle sesonger

Så snart du er bitt av sykkelbasillen, så vil du gjerne sykle hele året. Og med adidas sykkeltightser er dette mulig. Du kan velge lange ben for sykkelturer i kjøligere temperaturer, der smarte løsninger rundt ankelen holder tightsen på plass akkurat på samme måte som de kortere tightsene. Noen er til og med utstyrt med børstet fleece, og er elastiske rundt anklene for å holde på varmen i kald luft. Se etter sykkeltightser som er beregnet for kaldt vær, og du vil holde varmen om vinteren også.