alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Tango · Fotball · Bukser

 
[8]

Yt ditt beste i adidas Tango fotballbukser

Vi har et så bredt utvalg av adidas joggebukser og adidas Tango fotballbukser at du er garantert å finne noe som passer til din personlige stil. Velg utvalget vårt som fremmer alt fra kjente fotballklubber til vår utvidede bredde av joggebukser. adidas joggebukser ligger langt fremme i motebildet og du kan velge mellom flere valg, alt etter stilen din og hva du liker å ha på deg. Liker du å drible, takle og score, må du ta en titt på adidas Tango fotballbukser. De er stilige og praktiske når du varmer opp eller det er for kaldt til å bare ha på seg shorts.

Hva kan du bruke dem til?

Du kan bruke dem til mye mer enn fotball. Enten du liker å dunke basketballen i kurven, jogge flere kilometer, slå tennisballen med racketen eller spille innebandy, ja, kort sagt er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan bruke dem til og hvor. Sett sammen et treningsantrekk som du trives i, enten du bruker en fuktkontrollerende treningstopp som holder deg tørr eller du går for en treningsjakke som også holder deg varm.

Velg en joggebukse som passer deg

Pass på å finne en joggebukse som passer deg perfekt, så er du sikker på at du ser bra ut og føler deg bra hver gang du tar dem på. I størrelser til voksne helt fra 2xs til 3xl, kan du lett finne den joggebuksen som passer perfekt til deg. Tettsittende joggebukser sitter pent over baken og lårene, noe som gir deg en flott silhuett og du kan likevel komfortabelt bevege deg. En løsere joggebukse passer til deg som liker lag på lag, slik at du kan ta av et lag eller to når du har varmet opp eller vil slappe av hjemme.