alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Telefondeksler

 
[47]
Molded Case iPhone 8
Grip Case iP for iPhone 13/13 Pro
Molded Clear iPhone Case 2020 6.1 tommer
Basic Molded Case iPhone 2019 6,1 tommer
Universal Sportsbelte Svart
Universal Sportbelt 2.0 Reflective Black
Molded Samba Case iPhone 2020 6.1 tommer
Grip Case iPhone X
Grip Case iPhone 11 Pro
Running Mobile Arm Lomme
Molded Snap Case iPhone 2020 5.4 tommer
Clear Case IPhone 8+
Basic Logo Case iPhone 8
Basic Logo Booklet Case iPhone X
Snap CaseTPU iP for iPhone 13 Mini
TPU Snap Case iPhone 13 Mini
Trefoil Case for iPhone 13/13 Pro
Pride Allover Print iPhone X/Xs Snap Deksel
Clear Case iPhone 8
Basic Logo Case iPhone 8+
Molded Samba Case iPhone 2020 5.4 tommer
Molded Basic iPhone Case 2020 5.4 tommer
Samba Molded Case Huawei Mate 30
Moulded Case iPhone 6,5-tommer
Molded Case iPhone 8
Basic Logo Case iPhone X
TPU Snap Case iPhone 13 Pro
Snap Case TPU iP for iPhone 13/13 Pro
Trefoil Case for iPhone 13/13 Pro
Trefoil Case for iPhone 13
Universal Armband 2.0 Reflective Black Størrelse S
Iconic Sports Case iPhone 2020 5,4 tommer
Iconic Sports Case iPhone 2020 5,4 tommer
Grip Case iPhone 2020 6,1 tommer
Molded Case iPhone 2020 6.7 tommer
Molded Basic iPhone Case 2020 6.1 tommer
Samba Booklet Case iPhone 2019 6,1 tommer
Moulded case PU P30
Basic Logo Case iPhone 8
Clear Case iPhone 6,1-tommer
Molded Samba Case iPhone 2020 5.4 tommer
Molded Basic iPhone Case 2020 5.4 tommer

Stilige og sporty telefondeksler fra adidas

Enten vi vil innrømme det eller ikke, så er telefonen vår en svært stor del av hverdagen. Ikke bare kan du ringe og sende meldinger til familie, venner og kollegaer, men dagens smarttelefoner lar deg også sjekke mail, høre på musikk, sjekke sosiale medier og laste ned en rekke apper som kan hjelpe deg med så og si alt. Telefonen er med oss de fleste steder, enten i lommen eller i en veske. I løpet av en dag oppstår det mange situasjoner der telefonen kan bli skadet, enten det er riper fra nøkler eller at du mister den i pakken. Derfor er det viktig å ha et telefonetui som kan bidra til å minimere slike skader. Vi skal heller ikke glemme at mobilen vår er et av våre viktigste accessoirer, og med et telefondeksel fra adidas vil du uttrykke sporty eleganse uansett hvor du er.

Bredt utvalg av adidas telefonetuier

adidas har et bredt utvalg av telefondeksler, og vi er sikre på at du finner det du er på jakt etter her hos oss. Dersom du ønsker en klassisk og sporty variant, kan du velge et deksel med en skinnlignende front og TPU-kanter som gjenskaper følelsen og uttrykket til originalen. Den kontrastfargede Trefoil-logoen fullfører stilen. Ser du etter en mer iøynefallende variant? Velg et deksel med grafikk med kinesisk inspirasjon. Dekselet har en støtmotstandig konstruksjon som gjør at du stolt kan vise frem telefonen din til enhver anledning. Den hevede kanten kan også bidra til å beskytte skjermen mot riper. Hvis du ønsker en mer eksklusiv variant, kan du velge et etui i ekte skinn og med adidas Originals Trefoil-emblemet i gullfarge for å sette prikken over i-en. Kanskje du til og med ønsker flere deksler, slik at du kan variere etter stil og humør?