alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Telefondeksler

 
[37]

Stilige og sporty telefondeksler fra adidas

Enten vi vil innrømme det eller ikke, så er telefonen vår en svært stor del av hverdagen. Ikke bare kan du ringe og sende meldinger til familie, venner og kollegaer, men dagens smarttelefoner lar deg også sjekke mail, høre på musikk, sjekke sosiale medier og laste ned en rekke apper som kan hjelpe deg med så og si alt. Telefonen er med oss de fleste steder, enten i lommen eller i en veske. I løpet av en dag oppstår det mange situasjoner der telefonen kan bli skadet, enten det er riper fra nøkler eller at du mister den i pakken. Derfor er det viktig å ha et telefonetui som kan bidra til å minimere slike skader. Vi skal heller ikke glemme at mobilen vår er et av våre viktigste accessoirer, og med et telefondeksel fra adidas vil du uttrykke sporty eleganse uansett hvor du er.

Bredt utvalg av adidas telefonetuier

adidas har et bredt utvalg av telefondeksler, og vi er sikre på at du finner det du er på jakt etter her hos oss. Dersom du ønsker en klassisk og sporty variant, kan du velge et deksel med en skinnlignende front og TPU-kanter som gjenskaper følelsen og uttrykket til originalen. Den kontrastfargede Trefoil-logoen fullfører stilen. Ser du etter en mer iøynefallende variant? Velg et deksel med grafikk med kinesisk inspirasjon. Dekselet har en støtmotstandig konstruksjon som gjør at du stolt kan vise frem telefonen din til enhver anledning. Den hevede kanten kan også bidra til å beskytte skjermen mot riper. Hvis du ønsker en mer eksklusiv variant, kan du velge et etui i ekte skinn og med adidas Originals Trefoil-emblemet i gullfarge for å sette prikken over i-en. Kanskje du til og med ønsker flere deksler, slik at du kan variere etter stil og humør?