alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tights for høye damer

 
[20]

Stilige og sporty tights for høye damer

Tights er et fantastisk plagg som er behagelige, flatterende og stilige på samme tid. De kan kombineres på uendelig mange måter for forskjellige anledninger, noe som gjør dem til et av de aller mest anvendelige plaggene vi har. Tights passer til absolutt alle, uansett kroppsform, størrelse og høyde. Dette er grunnet en elastisk natur. Er du høyere enn gjennomsnittet og lei av tights som er for korte? Da har vi løsningen. Hos adidas har vi nemlig en rekke tights for høye damer som er ekstra lange i beina. Dermed slipper du å alltid ha tights som kun rekker deg til ankelen. Uansett om du trenger tights til fritidsbruk, flotte leggings til fest eller treningstights til høye damer, så har vi garantert flere varianter som vil falle i smak. Uansett hva slags tights for høye damer du velger, er det viktig at du tar godt vare på dem. Dette betyr blant annet å følge vaskeanvisningene, unngå tøymykner og bruke skånsomt vaskemiddel. Dermed vil du ha klærne dine i lang, lang tid!

Fantastiske tights med ekstra beinlengde

Hos adidas får du en rekke tights for høye damer som kan brukes til så og si alt. Velg en lett og behagelig modell til din neste yogatime eller velg en røff variant for terrengløping. Disse bør tåle å bli raspet opp av grener og burde derfor være produsert i mer robuste materialer. Dersom du trenger en løpetights, kan du gjerne velge en modell med kompresjonseffekt som gir god støtte på alle de rette stedene. I tillegg har vi tights for fotball, sykling, vinteridretter og mye mer. Selvsagt har vi også en rekke tights som er flotte å bruke på fritiden. Kombiner dem for eksempel med en stilig t-skjorte med et kult print, et par boots og en tøff skinnjakke for et sporty og moteriktig uttrykk.