alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggedresser og treningsdrakter

 
[1099]

Komfortable og stilige joggedresser og treningsdrakter fra adidas

Uansett om tiden er inne for å sparke i gang enda en ny fotballsesong eller om du bare ønsker behagelige plagg å ha hjemme, er stilige og deilige joggedresser og treningsdrakter fra adidas det perfekte valget. En joggedress eller treningsdress består av en bukse eller tights med en matchende overdel. Overdelen er som regel langermet og kommer med eller uten glidelås. Dette er svært populære plagg som kan brukes utenpå andre treningsklær på kalde dager, så vel som et fredagsantrekk til late filmkvelder på sofaen hjemme. Velg blant forskjellige farger og varianter for å finne den dressen som passer best til din unike stil.

Bredt utvalg av adidas joggedresser og treningsdrakter

Hos adidas har vi et bredt utvalg av joggedresser og treningsdrakter til menn, damer og barn. Disse stilige plaggene fås blant annet i deilig collegestoff som lar deg forlate banen i stil og komfort. De klassiske kontrastfargede 3-Stripes nedover beina gir deg en autentisk look, og den smale passformen med resirkulert polyester og myk bomull gjør at dressen både er praktisk og sporty. Dersom du ser etter en variant til trening, kan du velge en dobbeltstrikket adidas treningsdress som utstråler vinnerlag fra lang avstand. Vi er sikre på at du finner en variant som vil falle i smak hos oss.

Slik vasker du joggedressene

Uansett hva slags treningsdress eller joggedress fra adidas du skaffer deg, bør du sørge for å vaske dem riktig slik at plaggene holder seg fine i lang tid. Dette innebærer blant annet å følge vaskeinstruksjonene og ikke vaske dem på for høy temperatur, samtidig som du bør passe på å vaske dem med glidelåsen igjen og med lignende farger. Du må passe på at motivet ikke strykes, da det som regel ikke tåler varmen.