Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis levering på bestillinger over kr 490
30 dagers gratis retur
Hjemmet til adidas, alle sporter og stiler

adidas tubular

(1 Produkt)
Størrelse
Pris
kr549 - kr550

TUBULAR

90-tallet er tilbake – i en moderne og oppgradert drakt! adidas har nemlig tatt en titt i arkivene og latt seg inspirere av en ikonisk løpesko fra 1993 i utviklingen av den retroinspirerte Originals-sneakersserien Tubular. Moderne lukking og strikket overdel sikrer komfort og et tidsriktig uttrykk – samtidig som du har de klare hintene til det klassiske designet som regjerte på 90-tallet, som den karakteristiske yttersålen i bølgete design.

Tubular-serien kommer i en rekke fargekombinasjoner, design og materialer – og modeller, som Shadow og Dusk. Dette er noe av det du kan forvente:

Tubular Shadow
Enkelte Tubular Shadow-sko kommer i et rent og klassisk design, mens andre har teksturert, semsket overdel i urbane farger. Du kan velge mellom en minimalistisk gatestil med strømlinjeformet design, og sko som sikrer WOW-faktor med spreke fargespill og 3D-effekt. adidas har også egne barnemodeller med burrito-lukking og god støtte. Alle variantene har lett demping og innleggssåle.
Tubular Doom
Disse vinterskoene tar utgangspunkt i et design fra 1994, som både da og nå fremstår som fremtidsrettet og futuristisk i sin utforming. Den mellomhøye, strikkede overdelen har isolert og vanntett fôr som sikrer værbeskyttelse i gatene. Den bildekkinspirerte yttersålen gir dessuten – i tillegg til godt grep i bakken – et moderne og futuristisk uttrykk. Tubular Doom har også refleksdetaljer i lissene, som sikrer synlighet når det er mørkt.
Tubular Invader Strap
Denne basketinspirerte modellen har flyttet fokus fra 90-tallet til 80-tallets spenstige gate- og basketstil, som kombineres med et moderne og tidsriktig design. Skoene er laget i en blanding av skinn og semsket skinn, og har koppsåle i gummi, som sikrer en avslappet og moderne look. Den brede og justerbare stroppen på overdelen fullfører uttrykket.