Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas Ultraboost

(130 Produkter)

ULTRABOOST 20

Ultraboost 20 features a new and advanced Primeknit upper with Tailored Fibre Placement (TFP) technology: The technique lays down fibers to the millimeter, resulting in a high-performance, lightweight upper. Precisely placed to give you support in the places you need it most.
1 / 3
Sideav 3

adidas UltraBOOST

Riktige løpesko har kan virkelig utgjøre en stor forskjell når det kommer til både løpeglede og resultater, og dette vet skodesignere alt om i det nye sko og ny skoteknologi utvikles. Nettopp derfor er adidas hele tiden i utvikling – og i forsetet – når det kommer til utvikling av ny teknologi både for sko og klær til trening. BOOST-sålen og adidas UltraBOOST er et resultat av dette.

BOOST – en mellomsåle for fremtidens løpere

adidas UltraBOOST til menn ble lansert etter flere tiår med testing for å finne den optimale teknologien for best mulig demping. BOOST-sålen ble utviklet i samarbeid med det kjemiske konsernet BASF, og består av flere tusen lag med skumkapsler bundet sammen ved hjelp av damp. Denne mellomsåleteknologien har satt en ny industristandard og er i dag benyttet i over 20 ulike skosilhuetter, fra baseball og hverdagssko til adidas UltraBOOST – den første løpeskoen med kompromissløs energiretur i hvert steg.

adidas UltraBOOST – for seriøse løpere

Med energisk og responsiv BOOST-demping i løpeskoene kan du løpe med kraftige fraspark og en energiretur som få andre løpesko kan konkurrere med. Denne typen demping er spesielt godt egnet for seriøse løpere som løper mye og ofte eller lenge, eller andre løpere som trenger et ekstra fokus på demping under løpeøktene. adidas UltraBOOST er dessuten utstyrt med målrettet støtte i mellomfot og hæl – eller Torsion System, som sikrer stabilitet, samt en gripesikker yttersåle som kombinerer godt veigrep med en myk følelse. Se gjerne også etter modeller med Primeknit-overdel, som pakker foten inn i tilpasset støtte og ultralett komfort – dette sikrer, i tillegg til god passform, forbedrede pustende egenskaper i viktige fuktsoner.