alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Uniforia Pack

 
[1]

adidas Uniforia-pakken

Uansett hva slags spillestil du har, har Uniforia-pakken vår de beste fotballskoene for å finjustere teknikken din. Forskning og tiår med engasjement i sporten betyr at vi leverer det beste innen fotballteknologi for touch, kontroll, hurtighet og smidighet på banen. Gjør deg klar til å bruke favoritten din fra pakken: Fotballskoene Copa, Predator, X eller Nemeziz, og ikoniske 3-Stripes på føttene.

Sett spor. Uansett hvordan du spiller.

Om du spiller på fast underlag, mykt underlag, kunstgress, gress eller innendørs. Eller om du er typen spiller som trenger sko til ulike underlag, har adidas de mest avanserte yttersålene, så du kan bevege deg på banen uten begrensninger. Velg skoen som passer til stilen din, fra Uniforia-pakken fra adidas.