alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Yogautstyr & Pilates

 
[223]
Yoga Shorts
Versatile Vindjakke (store størrelser)
Yoga Ribbed Bodysuit
Essentials Yoga Rib Tanktopp (store størrelser)
Wellbeing Training Long Sleeve T-skjorte
AEROREADY Motion Seamless Sport Long Sleeve T-skjorte
Yoga Training Tanktopp
Yoga treningsshorts
Yoga Training Bukse
Yoga treningsshorts
Yoga Training Bukse
adidas Yoga 4 Elements Studio Pocket Short Tights
Yoga Studio Light-Support 3-Stripes BH
adidas Yoga 4 Elements Studio Pocket Short Tights
adidas Yoga 4 Elements 7/8 Tights
adidas Yoga 4 Elements 7/8 Tights
CoreFlow Medium-Support BH
adidas Yoga 4 Elements 7/8 Tights
adidas Yoga 4 Elements Studio Pocket Short Tights
Yoga Overdel
Fitness Matte
Fitness Matte
Premium Yogamatte, 5 mm
Nøkkelbånd
Steel Flaske 0,75 l
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport Tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights (store størrelser)
Coreessentials Medium-Support BH
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Formotion Sculpt Tights
Yoga Training T-skjorte
adidas Yoga Luxe Studio 7/8 Tights
4ATHLTS Duffelbag, stor
Yoga Sokker
Yoga Essentials High-Waisted Short Tights
AEROREADY Warm Yoga Fleece Training 7/8 Bukse
Yoga Essentials High-Waisted Tights
AEROREADY Yoga Sports BH
adidas x Karlie Kloss Yoga Flow Tights
adidas Håndkle, lite
Yoga Training Tanktopp
Yoga Training T-skjorte
1 / 5
Sideav 5

Gled din indre yogi med yogautstyr av høy kvalitet

Yoga kan være en fantastisk måte å redusere stress på samtidig som du bygger styrke. Yogautstyr fra adidas er designet for å gi deg den beste støtten, samtidig som du kan bevege deg fritt og uten distraksjoner. Smarte snitt og myke stoffer strekker seg med kroppen din for å få frem yogien i deg. Her finner du omtrent alt du trenger til din neste yogatime, uansett om du trener på senter eller hjemme. Velg fra et bredt utvalg av fargerike tights, stilige og behagelige sports-BH-er, trendy yogabager og mye, mye mer. Her finner du utstyr til både damer, menn og barn, og mye av utstyret kan også brukes til andre typer trening. 

Hva trenger du for å komme i gang med yoga?

Det finnes mye yogautstyr der ute, og det kan være vanskelig å vite hva du trenger for å komme i gang. Når du har skaffet deg en god yogamatte, bør du tenke på hva du skal ha på deg under treningsøkten. I kolleksjonene med yogautstyr fra adidas finner du et bredt utvalg av ulike tights i forskjellige lengder og varianter, i tillegg til løsere shorts for dem som foretrekker det. Velg en myk og behagelig topp som gir kroppen full fleksibilitet, eller en langermet genser dersom du trener utendørs i kjøligere temperaturer. Klær som produseres i naturmaterialer som bomull og ull anbefales, da disse har gode treningsegenskaper og føles behagelige ut mot huden. Videre bør du ha en kloss som er et godt hjelpemiddel for å sitte, stå og støtte seg på. Disse kan legges under ryggen eller brukes til å forlenge kroppen. I tillegg kan et belte hjelpe deg med å tøye, en god vannflaske hjelper deg med å holde deg hydrert gjennom hele økten og en sofistikert yogabag sørger for at du har plass til alt du trenger å ha med deg på treningen.