Kan jeg bytte varen(e) min(e)?

Sist oppdatert: 5/20/20
Produkter som er kjøpt fra nettbutikken til adidas
Vi kan for tiden ikke tilby bytte av produkter som er kjøpt fra nettbutikken vår. Hvis du vil bytte til en annen farge eller størrelse, er den beste muligheten å returnere det uønskede produktet til oss for å få tilbakebetaling, og så bestille et nytt produkt. Det tar vanligvis 4 - 7 dager for returer å komme frem til lageret vårt i Tyskland. Deretter bruker vi 24 - 48 timer på å behandle returen din, og sender tilbakebetaling til valgt betalingsmetode.

Produkter som er kjøpt i en adidas-butikk
Vi aksepterer returer og bytter fra samme butikk. Vi aksepterer også returer hvis du har kjøpt produkter fra en annen av våre egne butikker i samme land. Ta med deg kvitteringen din, og pass på at du returnerer produktene innen 30 dager (eller 14 dager for hype-produkter som YEEZY) etter kjøpet.

Vil du også returnere produkter? 
Du kan pakke alle produktene i samme eske, men bruk bytteetiketten i stedet for returlappen, så prosessen går raskest mulig. Du får tilbakebetalingen via den opprinnelige betalingsmetoden din når vi har mottatt pakken. Dette kan ta inntil 14 dager.

Var denne artikkelen til hjelp?

Ja / Nei

Hvor er min ordre?

Logg inn eller bruk Gjestesporing for å spore din ordre raskt, starte en retur, avbestille varer, eller sjekke statusen på en refusjon.

Kan du fortsatt ikke finne svaret?

SPØR VÅR KUNDESERVICE

Man - fre | 08.00 til 18.00