adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Outdoor

 
[966]

adidas Outdoor-utstyr

Med et så vakkert naturmangfold som Norges skulle det bare mangle at nordmenn utvikler en sterk tilhørighet til naturen, og tilbringer mye tid ute. Da været varierer mye fra årstid til årstid, er det imidlertid spesielt viktig å være bevisst på hva slags utstyr man trenger for å holde seg god og komfortabel gjennom hele året. Ja, for du vet hva de sier: «Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlige klær». Finn det du trenger av adidas Outdoor-utstyr i nettbutikken.

Møt elementene i terrengsikre klær

Finn nye favoritter blant terrengsikre klær fra utvalget adidas Outdoor-utstyr. I tillegg til klær beregnet for turgåing og terrengaktiviteter, finner du en rekke plagg til skisport, vannsport og klatring, men også allsidige plagg som egner seg til fritidsbruk. Se etter varmeisolerende baselag, dunjakker og regnjakker og andre terrengsikre plagg – som adidas Terrex-tights beregnet for terrengløping, hvor en vindresistent front og ventilerende partier bak sikrer at du holder på temperaturen foran, men lar huden puste og unngår fuktlag. Ikke la tilfeldighetene avlyse planlagte aktiviteter, og møt været i de klærne det krever.

Gå opp nye stier med adidas Outdoor

Utvalget sko fra adidas Outdoor-kolleksjonen inkluderer et stort antall fjell- og tursko, i tillegg til sko beregnet for terrengløping, terrengsykling og andre uteaktiviteter som snowboard, klatring og vannsport. Hvis du leter etter tursko, kan det være lurt å se etter lave og slitesterke overdeler med hurtigsnøring som sikrer god og robust støtte rundt hele foten, og en god yttersåle i Continental-, Traxion- eller Stealth-gummiteknologi for utmerket grep. Velg for eksempel tursko med pustende GORE-TEX®-membran eller en Climaproof-membran for å holde føttene tørre på våte stier. Og hvis du foretrekker livet i sjøkanten, finner du både båtsko produsert av resirkulert marint avfall, og slip-on-sko med perforeringer for god drenering.

Hold deg komfortabel med adidas Outdoor-utstyr

Alt du trenger av tilbehør og turutstyr finner du i utvalget adidas Outdoor-utstyr i nettbutikken. Velg mellom en rekke varmeisolerende luer og pannebånd, praktiske caps og superkomfortable sokker med integrert demping og støtte i fotbuen, som sikrer en unik passform og økt komfort under turer i terrenget, klatring og andre fritidsaktiviteter.