alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Outdoor utrustning & Friluftsutstyr

 
[39]
TRX SPD HIKE BP SvartTRX SPD HIKE BP Svart

TRX SPD HIKE BP

TERREX

TRX DUFFEL S OransjeTRX DUFFEL S Oransje

TRX DUFFEL S

TERREX

Terrex Ryggsekk BrunTerrex Ryggsekk Brun

Terrex Ryggsekk

TERREX

High Beanie GråHigh Beanie Grå

High Beanie

Sportswear

TRX TRUCKER CAP GrønnTRX TRUCKER CAP Grønn

TRX TRUCKER CAP

TERREX

Logo Beanie SvartLogo Beanie Svart

Logo Beanie

Sportswear

Friluftsutstyr som lar deg nyte friluftslivet

Friluftsutstyr til turen over Besseggen, over Hardangervidda, i Sunnmørsalpene, for å nyte Lofoten eller loffe i Børgefjell, eller bare en dag i marka eller en dag i båt. I Norge er det ikke så rart at vi nyter friluftslivet, når her er noe for enhver smak. Trenger du friluftsutstyr, så kan du finne mye i adidas sortimentet. Her er det utstyr til friluftsliv enten du skal til fjells, til sjøs eller bare ut. Se på Outdoor utrustning eller friluftsliv utstyr for en oversikt.

Pakk det du trenger i en lett ryggsekk

Det er helt klart en fordel å pakke med seg det som trengs til en god tur i en lett ryggsekk. Da kan du bære med deg alt på ryggen, slik at vekten blir jevnt fordelt på ryggen og ikke til ene siden. Ryggsekker fra adidas har også gjerne en bakplate som sørger for at belastningen blir jevnere mot ryggen din. Ryggsekkene som passer til friluftsliv, er også laget i et vannresistent og revnesikkert materiale, slik at de tåler å bli med deg ut enten du klatrer, bestiger Besseggen eller beundrer Lofoten fra Himmeltind. Terrex-sekkene til adidas er en hydreringssekk som passer spesielt til terrengløpere, men som med fordel kan brukes til fjells eller til sjøs også.

Kle deg for friluftslivet

adidas har klærne for den sporty og aktive friluftselskeren. I tillegg trenger du kanskje en caps i stretch med brem som beskytter deg mot solen, eller et lunt pannebånd i fleece som holder deg passe varm. Om du ikke trenger dem på hele turen, så kan det være godt å ha dem på lur i ryggsekken. adidas har flere varianter å velge mellom. Ta også en titt på de fukttransporterende sokkene. Når du nyter friluftslivet kan det være godt med et ekstra par i sekken. Bare sånn i tilfelle.