alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugbyutstyr

 
[62]
Våre innovative rugbyartikler hjelper kroppen din med å levere best mulig. Sjekk ut det store utvalget, som også er laget i bærekraftige materialer av ypperste kvalitet, for en bedre treningsopplevelse.

TRAIN LIKE A PRO

Feel good. Look good. Train better in adidas training kits.
1 / 2
Sideav 2

Vi har alt ustyret du trenger til rugby

Enten du er på utkikk etter en ny trøye, hjelm eller sko til rugbysesongen, så vil du garantert finne noe passende fra det store utvalget av rugbyutstyr fra adidas. Sjekk ut det store utvalget av trøyer i ulike design, enten du er på leting etter noe fargesterkt noe mer nøytralt. Hva med en praktisk overdel som garantert vil holde deg varm? Laget i silkemyk bomull og med en hette, er dette et glimrende valg ved dårlig vær. Alternativt, så finner du også flere løpebukser som er perfekte for deg som leter etter noe behagelig til den neste joggeturen. Designet med diverse striper er dette et godt valg for deg som vil skille deg ut. Disse buksene har store lommer som er supre for oppbevaring av diverse mindre gjenstander.

Smarte sko og andre praktiske plagg til rugbytreningen

Når det gjelder sko, så finner du alt det du trenger. Til rugbytreningen finner du sko i en rekke forskjellige varianter. Ulike knotter som er tilpasset forskjellige underlag bidrar til en bedre treningsopplevelse. Videre finner du også flere typer rugbysko som er laget med ekstra lav vekt, noe som er særlig praktisk for deg som løper mye.

Resirkulerte materialer og gode teknologier til trening

Hvis du heller er på utkikk etter trøyer, så har vi et bredt utvalg. Konstruert i en moderne blanding av resirkulert polyester er dette et fint valg for deg som liker å legge ut på langtur. Ved å bruke resirkulert plast, slik som Parley Ocean Plastic, sørger adidas for å redusere sine utslipp. Våre trøyer til rugby er også designet ved hjelp av materialer slik som AEROREADY. Dette materialet bidrar til å frakte svette og fuktighet vekk fra kroppen. Dette er særlig viktig for deg som trener mye utendørs i et varmt klima, ettersom fuktighet kan hindre dine prestasjoner på bakken.