alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjorter til dame

 
[449]

NEW STYLES LAUNCHED

Get ready for the new season and shop the newest product drops including apparel, shoes and accessories.
1 / 10
Sideav 10

Hva bør du se etter i en skjorte til dame?

Hos adidas finner du en rekke klassiske, tidløse og anvendelige skjorter til dame. Skjorten er et av de mest populære plaggene i enhver moteriktig kvinnes garderobe, enten du går for en casual t-skjorte eller en mer pyntet variant. Uansett om du ønsker skjorter med rund hals eller v-hals, løs eller ettersittende, ensfarget eller mønstret, så er vi sikre på at du finner flere ulike modeller som passer perfekt til deg. Vi anbefaler alle å ha et utvalg av ulike skjorter og t-skjorter i garderoben, slik at du har plagg til enhver anledning og sesong.

Klassiske, tidløse og anvendelige skjorter til dame

Det første du bør tenke over når du skal velge deg ut nye skjorter og t-skjorter, er hva du skal bruke den til. Er det til treningsformål, bør du se etter varianter med pustende og fukttransporterende materiale som holder deg tørr og komfortabel under hele treningsøkten. Er det heller fest og hverdags du skal bruke den til? Da kan du fokusere mer på passform og design, og finne varianter som du enkelt kan kombinere med resten av garderoben din.

Basisplagg til hverdags, trening og fest

Det vi elsker med skjorter og t-skjorter er at de kan brukes til absolutt alt. Kombiner for eksempel en stilig variant med et kult print med et skinnskjørt og chunky sneakers for en moteriktig og tøff look, eller velg en ensfarget variant og bruk den med en enkel, smal bukse for et klassisk og feminint uttrykk. Ta på en blazer og et par ballerinasko for et komfortabelt og stilig jobbantrekk eller en skinnjakke og høye hæler for en tur på byen. Den samme t-skjorten kan brukes i en rekke ulike antrekk, og vi anbefaler alle å ha et utvalg av forskjellige passformer, farger og mønstre for hånden.