alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Dameklær

 
[4259]
Primeblue SST Treningsbukse
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials T-skjorte
Love Unites Print Treningsbukse (unisex)
Techfit Training T-skjorte
AEROREADY Made for Training Minimal Shorts
Trefoil Crew Genser
Adicolor Classics Flared Leggings (store størrelser)
Primeblue SST Treningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsjakke
Mission Victory Mid-Length Kjole
Adicolor Classics Cardigan Kjole
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Classics Adibreak Treningsbukse
Iconisea Badedrakt (store størrelser)
Essentials 3-Stripes Colorblock Oversized Shorts
Adicolor Classics Trefoil T-skjorte (store størrelser)
Essentials Slim Logo Shorts (store størrelser)
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials T-skjorte
Blocked Graphic Shorts
Allover Print Hettegenser
Primeblue SST Treningsbukse
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials T-skjorte
Adicolor Essentials French Terry Shorts
Classic 3-Stripes Badedrakt
Essential Jogger Bukse (store størrelser)
Mission Victory Loose Fit Full-Zip Hettejakke
Adicolor Classics Flared Leggings
Logo Graphic Bikini
Pull-On Ankle Bukse
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Tiro 7/8 High-Waisted Bukse
3-Stripes Long Sleeve Swim Overdel
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse
SH3.RO Big Logo Badedrakt
Essentials Studio Lounge 3-Stripes Bukse
Club Tennis Pleated Skjørt
FastImpact Running Bike Short Tights
Club Tennis Skjørt
Circuit Solid 7/8 Tights
Adicolor Classics Primeblue High-Waisted Short Tights
Iconisea Premium Badedrakt
Iconisea 3-Stripes Badedrakt
Adicolor Essentials Short Tights

Dameklær til sporty og stilbevisste kvinner

Vi har edgy og urbane klær for kvinner med sans for sporty mote, fullført i ekte, ikonisk adidas-stil. Kolleksjonene våre består av både høytytende treningsklær og superkule fritidsklær. Felles for dem alle er høy kvalitet og en særegen stil. Plaggene er enkle å tilpasse ulike anledninger. Det som er så kult med adidas, er at selv sportstøy kan styles til hotte gatemote-antrekk, simpelthen ved å variere tilbehøret. For eksempel kan en bodysuit i trikot som sitter godt under trening, også brukes sammen med et skjørt og et par boots på fritiden. Du finner også retro dameklær som er inspirert av 80- og 90-tallet, samtidig som de er oppdatert og tilpasset dagens krav til komfort og ytelse. Eller hva med en hettegenser med Trefoil-emblem? Du kan ta den på deg etter trening for å holde varmen, eller du kan bruke den sammen med store øreringer, støvletter og annet rålekkert tilbehør på fritiden. Det er omtrent bare fantasien som setter grenser.

Klær for kvinner som elsker å pushe seg

Alle som elsker å være aktive vet hvor viktig det er med komfortable klær som takler tøffe økter. Det er derfor innovative dameklær fra adidas er nøye utviklet, og du finner enkelt frem til klær med fukttransporterende, pustende egenskaper. Tenk også over hvilken passform du ønsker. Du finner blant annet tights i sortimentet som har høy midje, og du slipper å bekymre deg for at stoffet blir gjennomsiktig når du skal ned i knebøy. Videre finner du treningstopper og jakker med løsere fasong for deg som prioriterer komfort og full bevegelsesfrihet. Vi har mange plagg som er laget av resirkulert polyester for å redusere svinn, og disse plaggene passer perfekt for miljøbevisste forbrukere. Enten du er på jakt etter kjole, shorts, topper eller jakker, så finner du mye spennende å velge blant her hos adidas.

De tre stripene langs yttersiden av treningsbuksen. De sorte knappene langs den hvite tekstillinjen som kan kneppes opp så langt du vil. En overdimensjonert Trefoil-logo på en løs og ledig hettegenser. De ikoniske adidas-produktene taler for seg, og sammen kan dere skape såvel treningshistorie som meningsfulle øyeblikk. På fotballbanen. På treningssenteret. Blant venner og familie og i mer sofistikerte sammenhenger. I favorittlagets hjemmedrakt på tribunen i München, Madrid eller Manchester. Mulighetene er mange med adidas.

Er du ute etter klær til dame til helt treningsspesifikke formål eller kanskje bare til fritidsbruk? adidas har et stort utvalg dameklær uansett om du er på nybegynnerstadiet i en ny idrett eller treningsform, kanskje trener til maraton eller viktige konkurranser – eller bare er ute etter allsidige klær til alt fra fredag kveld til søndag morgen. Ta en titt på noe av utvalget blant klær til dame fra adidas.

Dameklær optimalisert for effektiv trening

Treningsbukser og løpetights, sports-BH-er og badedrakter, kompresjonstøy og vektløftingsdrakter er blant det du finner av treningsoptimaliserte klær til dame. Hvis du driver med løping, kan det for eksempel være nyttig å se etter figursydde løpetights med refleksdetaljer, lett og pustende stoff samt Climacool-teknologi, som holder deg kald og kjølig under intense løpeøkter. Mer interessert i vektløfting? Se etter tettsittende drakter eller tights og overdeler med kompresjonsform, som støtter opp om musklene før, under og etter trening for best mulig utbytte. Du finner klær til dame innen en rekke idretter og treningsformer, fra fotball, tennis og rugby til svømming, yoga og golf. Bare fantasien begrenser hvor langt du kan nå med treningen!

Allsidige fritidsklær og sofistikerte klær til dame

Det er få situasjoner og sammenhenger hvor det absolutt ikke passer seg med atletiske dameklær fra adidas. Utvalget av allsidige klær til dame inkluderer en rekke plagg som egner seg like godt til trening som til fritidsaktiviteter, skole og uformelle arbeidsplasser. Varme gensere, sofistikerte tanktopper og kjoler, samt retroinspirerte bukser fra adidas er som skapt for en aktiv og flott hverdag. Se gjerne etter oversized hettegensere og komfortable joggebukser med innvendig fleecelag for et ultimate komfortnivået til og fra trening – eller foran TV-en når favorittlaget går på til kamp!