alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fleecejakker

 
[70]
1 / 2
Sideav 2

Deilige og myke fleecejakker fra adidas

Fleecejakker passer perfekt som isolerende mellomlag på kalde høst- og vinterdager. Bruk dem alene eller under en jakke på de aller kaldeste dagene. Fleece har fordelen av å veie lite i forhold til tykkelsen, noe som gjør at de er lette og komfortable å gå med. Disse behagelige jakkene hører hjemme i enhver herre- eller damegarderobe. Hos adidas finner du et bredt utvalg av fleecejakker som holder deg varm, uansett om du slapper av hjemme på sofaen eller er på en joggetur utendørs på en kjølig høst- eller vinterkveld.

Fleecejakker til herre og dame

adidas har fleecejakker til både herre og dame med god kvalitet, fin passform og stilig design. Dersom du ønsker å skille deg litt ut kan du velge en iøynefallende modell i stilige farger, eller du kan gå for en enkel, ensfarget jakke for et mer tidløst og klassisk look. Dersom du skal bruke fleecejakken til trening, bør du se etter en variant med smarte, praktiske lommer og gode pusteegenskaper. Velg gjerne en modell med hette i balaklavastil med innebygget skjerm for strikkjustering for ekstra beskyttelse mot vær og vind. Du vil kunne føle deg både fin og sporty i fleecejakker fra adidas uansett hva du velger, og den rålekre stilen blir forsterket av detaljer som 3-Stripes langs ermene og den ikoniske Trefoil-logoen.

Hvordan skal du vaske fleece?

Når du skal vaske klær i fleecestoff, anbefales det å vaske plaggene på vrangen for å holde det pent lengst mulig. Noen fraråder bruk av skyllemiddel, mens andre anbefaler faktisk å bruke dette til fleece for å motvirke statisk elektrisitet. Følg gjerne vaskeanvisningene på klærne dine for å avgjøre hva som anbefales for de ulike plaggene. Hvis klærne skal brukes rett på kroppen, bør du bruke vaskemiddel for syntetiske plagg for å hindre at lukt oppstår i de syntetiske fibrene.